Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slipper Myhre inn skandale-målet fra 50 meter

- Et lag og en trener fullstendig uten ære, sier Viking-keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det hører med til sjeldenhetene at profesjonelle fotballspillere så åpenbart bryter all god etikette og fair play, men gårsdagens mål i Vilnius går definitivt inn den kategorien.


Se det utrolige målet her!

Kvalifiseringskampen til UEFA-cupen mellom Vetra Vilnius og Viking var knapt et kvarter gammel da en Vilnius-spiller ble liggende nede med hodeskade.

I god Fair Play-ånd sparket Myhre ballen ut over sidelinja.

Men da Antoliy Ostap mottok kula på egen banehalvdel fra innkastet like etter, spilte han den ikke tilbake slik alle forventet - han så at Thomas Myhre sto og ventet på siden av målet - og plasserte ballen i nettet.

- Det viser bare hvor lavt ned på bånn det går an å komme. En fullstendig mangel på fair play - de er et lag fullstendig uten ære og med en trener fullstendig uten ære, freser Myhre til Dagbladet.no.

VANTRO: Thomas Myhre står langt fra mål og ser ballen gå i en lekker bue og inn i nettet. Se målet ved å klikke på linken under i saken. Foto: vikingfk.no
VANTRO: Thomas Myhre står langt fra mål og ser ballen gå i en lekker bue og inn i nettet. Se målet ved å klikke på linken under i saken. Foto: vikingfk.no Vis mer
image: Her slipper Myhre inn skandale-målet fra 50 meter
<B>TAP I LITAUEN:</B> Viking tapte 0-1 og må nå vinne hjemme i Stavanger. Motivasjonen skulle det nå ikke være noe i veien med.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!