Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slukner Wengers tittelhåp

Flamini ute mot United - og i tre uker framover.

(Dagbladet.no): Til tross for skuffende resultater de siste månedene, har Arsenal-sjef Arsene Wenger tviholdt på at han fremdeles tror London-laget kan ta gull i Premier League.

Med seier mot Manchester United på søndag er Arsenal bare tre poeng bak serielederen - men uthvilte United-stjerner kan gi Gunners et tøft møte med Old Trafford.

Og Arsenal får det ikke noe lettere uten midtbaneterrier Mathieu Flamini.

Franskmannen haltet ut av Anfield i tirsdagens kvartfinale i Champions League, og Arsenal fikk aldri den samme farten og presisjonen i angrepsspillet etter at aldrende Gilberto kom innpå.

Ute i tre uker

Arsenals nettsider melder at Flamini ikke bare mister den viktige kampen i Manchester, men også de to neste seriekampene mot Reading og Derby.

Klubben regner med at franskmannen blir på sidelinja i tre uker.

- Det er en stor smell for oss, men Gilberto er en kvalitetsspiller med stor erfaring. Han kan komme inn og hjelpe laget til å løfte seg og få tilbake fokus, sier manager Wenger til Arsenal TV.

FORSVINNER GULLHÅPET HER? Arsene Wenger har så langt tviholdt på at Arsenal kan vinne Premier League i år - men vet godt at da må laget slå Manchester United på Old Trafford på søndag. Viktige Mathieu Flamini er ute med skade i tre uker, og mister dermed United-kampen. Foto: AFP/SCANPIX
FORSVINNER GULLHÅPET HER? Arsene Wenger har så langt tviholdt på at Arsenal kan vinne Premier League i år - men vet godt at da må laget slå Manchester United på Old Trafford på søndag. Viktige Mathieu Flamini er ute med skade i tre uker, og mister dermed United-kampen. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Spissen Robin van Persie kom innpå mot Liverpool, og er kampklar på søndag.

- Han hadde to gode treninger onsdag og torsdag. Han ser ut til å være klar, og vi får se hva vi gjør fram mot kampen. Men Bacary Sagna blir ikke klar til United-kampen, avslutter Wenger.

United kampklare

Hjemmelaget hvilte stjernene Ronaldo og Rooney i sin kvartfinale mot Roma.

Publikum på Old Trafford fikk også et ni minutters gjensyn med backen Gary Neville, som har vært ute med skade i et års tid.

Midtstopper Rio Ferdinand er kampklar, mens kollega Nemanja Vidic fremdeles er ute etter kneskaden han pådro seg i den første kvartfinalen mot Roma.

image: Her slukner Wengers tittelhåp
HVILTE OG LO: Jobben blir ikke lettere for Arsenal med to uthvilte og kampsugne stjerner som Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney tilbake på laget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media