Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slynges han inn i nettet med voldsom kraft

Lars Elton Myhre falt i 130 km/t. Se video!

|||BEAVER CREEK/OSLO(Dagbladet): Utforkjøring er risikosport, noe vi har sett flere eksempler på i Beaver Creek de siste dagene.

Franskmannen Pierre-Emmanuelle Dalcin risikerer å måtte legge opp etter sitt stygge fall på fredag, da han pådro seg armbrudd og kvestelse i den ene skulderen, i tillegg til hjernerystelse og leddbåndskader.

Like ille gikk det ikke for vår egen Lars Elton Myhre.

Under torsdagens utfortrening mistet 25-åringen kontrollen i 130 km/t. Trenere som sto langt løypa filmet fallet, og i videoen som Dagbladet har fått tilgang til, ser man hvordan Myhre treffer sikkerhetsnettet og slynges vekk med voldsom kraft.

- Oooohh fuck! utbryter en av amerikanerne bak kamera.

Myhre slapp unna alvorlige skader, men ble kraftig mørbanket.

Dagen etter stilte han likevel opp til superkombinasjonen den påfølgende dagen.

- Det var såvidt jeg greide å komme meg ut av senga i dag, men jeg fant ut at det var lettere å kjøre ski enn å gå, sa han til Dagbladet etter å kjørt inn drøye to sekunder bak lederen.

Til slutt endte han på 9. plass etter et forrykende slalåm, noe som var ganske sensasjonelt med tanke på at han kjørte med smerter fra topp til tå.

- Dette er ikke noe annet enn et mirakel. Det er helt utrlig at jeg skulle klare en så god plassering, for etter fallet torsdag trodde jeg jo at sesongen kanskje var over for min del, sa Myhre til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media