SMAKK: Britiske Derek Chisora gjør ikke akkurat sitt for å roe ned temperamentet til Vitalij Klitsjko før morgendagens møte i München.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
SMAKK: Britiske Derek Chisora gjør ikke akkurat sitt for å roe ned temperamentet til Vitalij Klitsjko før morgendagens møte i München.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael DalderVis mer

Her smeller Chisora til Klitsjko under innveiingen

Startet boksekampen en dag for tidlig.

(Dagbladet): Britiske Derek Chisora møter WBC-verdensmester Vitalij Klitsjko i München først i morgen kveld, men allerede under innveiing i dag ble det boksing light de to imellom.

For da Chisora og Klitsjko skulle stille seg opp ansikt til ansikt, kokte det plutselig over for Chisora - som klappet til verdensmesteren med flat hånd.

Kanskje ikke det smarteste dagen før møtet med broren til han som slo britenes landsmann David Haye i tittelkamp i Hamburg i juli, og ifølge Guardian var Klitsjko tydelig rasende da de to ble dratt fra hverandre.

Chisora har allerede lovet å «sjokkere verden» ved å ta fra Klitsjko beltet i morgen.

- Jeg er underdog i denne kampen, og det er akkurat sånn jeg liker det. For når jeg slår ham ned i åttende runde vil det sjokkere verden, sier han.

Det er forøvrig ikke første gang Zimbabwe-fødte Chisora har startet bråk under innveiing.

Da han og finske Robert Helenius skulle stille seg opp for «stare-down» foran møtet deres i desember, begynte Chisora så vidt å skubbe borti den finske verdensmesteren.

Helenius holdt seg rolig, men da Chisora klappet finnen på kinnet, var det gjort. De to utvekslet et par ord, før det gikk til håndgemeng.

Chisora tok tak rundt strupen på Helenius, mens finnen dyttet engelskmannen og de to måtte skilles fra hverandre av vaktene.