Her smeller det

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Liverpool 2- 1. Her knekker Steffen Iversen (22) kjevebeinet. En knyttneve fra Liverpool-keeper David James sendte Steffen rett i bakken - og ut med store smerter. - Det er fryktelig vondt, sier Steffen til Dagbladet.


SMELLEN: Her skjer den fatale ulykken. Steffen satser maksimalt og header ballen over den utrusende David James i Liverpool-målet - men får seg en knyttenevekaramell som brekker kjevebeinet.

Han var tilbake for fullt, formen ble bedre og bedre og så skjedde dette.
I dag skal Steffen til en spesialist for å sjekke skaden nærmere. Først da får han vite hvor alvorlig skaden er.
Steffen Iversen innrømmer overfor Dagbladet at han er deprimert.
Etter et kort besøk på sykehuset i går kveld ble han sendt hjem. Med klar beskjed om å komme tilbake i dag klokka 18.
- Jeg kjente med en gang at det hadde skjedd noe alvorlig, og jeg måtte gi meg etter få minutter. Da løp jeg straks i garderoben, der de tok røntgen. Bildene var for dårlige, og de kjørte meg til et privat sjukehus, forteller Steffen.
Han har svært vondt for å snakke. Smertene river i kjeven.

Slått ut

Steffen fikk bare spille 32 minutter før uhellet skjedde på White Hart Lane i går. Tottenham hadde inntil da kjørt noen karusell-runder med Liverpool-forsvaret, scoret en gang og jaget flere mål.

David Ginola kom fri fra Vegard Heggem, og slo over mot Steffen Iversen. Dessverre var Steffen i offside, men jaget ballen mot en utrusende David James.

- Jeg hørte ikke fløyta, og satset for fullt på å score. Ballen gikk i mål, og jeg ble skadd, forteller Steffen om episoden som fikk Tottenham-fansen til å gispe av sjokk.
Steffen fikk stablet seg på beina, og var faktisk nær ved å score like etter. Men smertene ble for store - og han måtte bare forlate banen.

Liverpool-keeper David James ville ikke påta seg noe skyld for hendelsen.

- Det var en ulykke. Jeg kunne ikke gjøre noe for å unngå situasjonen, men jeg håper selvsagt Iversen snart er OK, sier James til Dagbladet.

Redd manager

Nå frykter Spurs-manager George Graham at yndlingsspissen kan bli lenge borte fra banen.

- Dette så ikke bra ut. Steffen hadde store skader, sier Spurs-manager George Graham til Dagbladet. Direktør Davis Pleat var også fortvilet på Steffens vegne.

Graham har klokkertro på Steffen, og foretrekker nordmannen framfor Les Ferdinand. Etter kampen i går fikk Steffen Iversen og Chris Armstrong ros av Graham.

- Vi spilte strålende, og skapte sjanse på sjanse. Våre to spisser hadde full kontroll i lufta, og vi kunne scoret langt flere mål, sier Graham.
Han var ikke fornøyd med det som skjedde etter pause. Da fikk Liverpool flyttet fram laget og overtok mer og mer. Dessverre for Liverpool scoret Jamie Carragher sjølmål, og de greide ikke å score flere mål etter Patrik Bergers frispark.

Laget: Liverpool

Kampfakta: 5. desember : Tottenham Hotspur - Liverpool