Her smeller det

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Liverpool 2- 1. Her knekker Steffen Iversen (22) kjevebeinet. En knyttneve fra Liverpool-keeper David James sendte Steffen rett i bakken - og ut med store smerter. - Det er fryktelig vondt, sier Steffen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SMELLEN: Her skjer den fatale ulykken. Steffen satser maksimalt og header ballen over den utrusende David James i Liverpool-målet - men får seg en knyttenevekaramell som brekker kjevebeinet.

Han var tilbake for fullt, formen ble bedre og bedre og så skjedde dette. I dag skal Steffen til en spesialist for å sjekke skaden nærmere. Først da får han vite hvor alvorlig skaden er. Steffen Iversen innrømmer overfor Dagbladet at han er deprimert. Etter et kort besøk på sykehuset i går kveld ble han sendt hjem. Med klar beskjed om å komme tilbake i dag klokka 18. - Jeg kjente med en gang at det hadde skjedd noe alvorlig, og jeg måtte gi meg etter få minutter. Da løp jeg straks i garderoben, der de tok røntgen. Bildene var for dårlige, og de kjørte meg til et privat sjukehus, forteller Steffen. Han har svært vondt for å snakke. Smertene river i kjeven.

Slått ut

Steffen fikk bare spille 32 minutter før uhellet skjedde på White Hart Lane i går. Tottenham hadde inntil da kjørt noen karusell-runder med Liverpool-forsvaret, scoret en gang og jaget flere mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer