Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her snakker Ronaldo om Ødegaard for første gang

- Han har en god venstrefot.

PÅ GULLBALLEN:  Cristiano Ronaldo fikk spørsmål om Martin Ødegaard fra Dagbladet, og snakket villig vekk. FOTO: NTB SCANPIX
PÅ GULLBALLEN: Cristiano Ronaldo fikk spørsmål om Martin Ødegaard fra Dagbladet, og snakket villig vekk. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

ZÜRICH (Dagbladet): Cristiano Ronaldo (29) er på plass i Zürich før kveldens utdeling av Gullballen.

Han kjemper med Lionel Messi og Manuel Neuer om å bli kåret til verdens beste fotballspiller.

De tre superstjernene stilte i ettermiddag til en sceneprat i Kongresshuset i Zürich. På Dagbladets spørsmål - om hva Ronaldo tenker om Martin Ødegaard - svarte han:

- Han er en god spiller. En ung gutt. Han er 16 år gammel. Han har en god framtid foran seg, sa Ronaldo og fortsatte:

- Men vi må gi ham tid til å lære. Han må få tid til å ta den rette beslutningen. Men jeg ser mye potensial i ham. Han har en god venstrefot.

På trening Ødegaard trente med Real Madrid to dager i forrige uke.

Han besøkte også klubben i november, og ifølge den spanske sportsavisa Marca er Real «desperat» etter å sikre seg nordmannen.

Dette er første gang Ronaldo kommenterer den mulige overgangen fra Strømsgodset til Real Madrid.

I FINALEN:  Manuel Neuer (Bayern München), Lionel Messi (Barcelona) og Cristiano Ronaldo (Real Madrid) kan alle vinne Gullballen i kveld. FOTO: NTB SCANPIX
I FINALEN: Manuel Neuer (Bayern München), Lionel Messi (Barcelona) og Cristiano Ronaldo (Real Madrid) kan alle vinne Gullballen i kveld. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Ronaldo hadde litt skurr på linja da Dagbladet stilte ham spørsmålet om Ødegaard, og ba oss gjenta hvilken spiller det dreide seg om.

Da navnet Ødegaard ble nevnt en gang til, nikket han gjenkjennende, og la ut i rundt 30 sekunder.

Han var tydelig komfortabel med spørsmålet, og hadde ting på hjertet.

Dagbladet var det første mediet som slapp til med spørsmål fra salen.

Skrøt Også Real Madrid-trener Carlo Ancelotti skrøt av Ødegaard på en pressekonferanse fredag, og sa at han har «en stor framtid».

Ødegaard selv var tilbake på Godset-trening i dag. Avgjørelsen om framtida faller før 31. januar, når det internasjonale overgangsvinduet stenger.

Dyrker grasrota Skeptikerne er i tvil om Real Madrid er en riktig klubb for Martin Ødegaard. På en pressekonferanse i Zürich tidligere i dag uttalte Real-trener Carlo Ancelotti at det er viktig å utvikle spillere fra grasrota.

- Forrige sesong tok vi opp fem spillere fra andrelaget til førstelaget, sa han.

Ancelotti kjemper med Joachim Löw og Diego Simeone om å bli årets trener i kveld.

• Showet i Zürich sendes på Eurosport fra klokka 18.15.