Her sniker komikeren seg forbi politiet og inn på landslagsbussen

Da får Jan Åge Fjørtoft nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag møtte Per-Mathias Høgmos menn Bulgaria på Ullevaal, og alle norske fotballhjerter kunne glede seg etter nok en god forestilling og 2-1-seier.

Samtlige norske spillere gjorde en god innsats på nasjonalarenaen, men så hadde nok ikke vært tilfellet om TV 2-komiker Anders Nilsen hadde fått vilja si.

Han forsøkte nemlig å snike seg inn i den norske garderoben før den viktige EM-kvalifiseringskampen, og om mulig selv ta seg ut på Ullevaal. Hele klippet kan du se i kveldens utgave av «Torsdag kveld fra Nydalen».

- Tanken bak det var å illustrere at vi har et ungt landslag, og at det kanskje ikke er som i Drillo-perioden hvor alle vet hvem alle på landslaget er. I tillegg har jeg jo både tatoveringer og hårgele som en ekte fotballspiller, sier Nilsen til Dagbladet.

- Gå av Nilsen forsøkte først lykken da landslaget skulle forlate spillerhotellet på Lillestrøm. Her klarte han faktisk å snike seg inn i bussen og finne seg en plass, før Jan Åge Fjørtoft ante ugler i mosen.

- Du må gå av bussen, var den klare meldinga fra den tidligere storscoreren, som ikke kjøpte forklaringa til Nilsen om at han var en langtidsskadet Tyskland-proff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer