Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her snikfilmes Sveriges landslagstrening

Spansk TV-team ville avsløre svenskenes planer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I morgen tar Sverige mot Spania i toppkampen i EMs gruppe D. Som en del av forberedelsene før kampen valgte Lars Lagerbäck å stenge gårsdagens trening for pressen.

Det hindret imidlertid ikke TV-teamet fra den spanske nyhetskanalen Antena 3. 

Ifølge Expressen skar de spanske TV-journalistene seg gjennom en filtduk for å få innsyn. Derfra filmet de svenskenes trening gjennom det omtrent 15 centimeter store kikkhullet.

Sportsjournalister fra den svenske avisa Expressen lurte på hva spanjolene skulle med filmen.

- Vise på TV, så klart, svarte journalistene.

- Men treningen er stengt, svarte svenskene.

- Akkurat, derfor. Vi skal vise hva Sverige har tenkt å gjøre mot Spania. Hvis Sverige hadde villet holde treningen stengt, hadde man valgt et sikrere sted å kjøre den på, mente en av kvinnen i TV-teamet, ifølge Expressen.

Politiet grep inn til slutt, og stoppet snikfilmingen, som likevel ble sendt i beste spanske sendetid i går kveld.

image: Her snikfilmes Sveriges landslagstrening
SNIKFILMET: TV-teamet fra den spanske nyhetskanalen Atena 3 ville vise hva svenskene pønsket på i forkant av møtet med Spania lørdag. Foto: Svend Lindwall, Expressen
SNIKFILMET: TV-teamet fra den spanske nyhetskanalen Atena 3 ville vise hva svenskene pønsket på i forkant av møtet med Spania lørdag. Foto: Svend Lindwall, Expressen Vis mer
OPPVARMING: Bildet av svenskenes oppvarming er ikke fra den stengte treningen. De bildene er det kun spanske journalister som sitter på.
STENGTE TRENING: Men det Lagerbäck ikke tok høyde for var at spanske journalister, uten betenkeligheter, skjærer seg gjennom filt for å avsløre svensk taktikk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!