Her sørger dommeren for at Sean (17) blir et internett-fenomen

- Det var så skremmende.

EN DRØMMEKVELD: Dommer Anthony Taylor sender José Mourinho på tribunen. Like etterpå setter manageren seg ned ved siden av 17 år gamle Sean Buxton (innfelt bilde). Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix
EN DRØMMEKVELD: Dommer Anthony Taylor sender José Mourinho på tribunen. Like etterpå setter manageren seg ned ved siden av 17 år gamle Sean Buxton (innfelt bilde). Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Egil Drillo Olsen er en av få trenere som ikke har troen på coaching fra sidelinja. Han ville nok fått problemer om han skulle overbevise José Mourinho om at det å mane fram spillere på sidelinja er unødvendig.

Portugiseren er kjent for et stort engasjement, og det tok litt overhånd da Chelsea tok imot Cardiff på Stamford Bridge i Helga. Dommer Anthony Taylor ble så lei av å høre på masingen og klagingen til manageren, og sendte han derfor opp på tribunen i andre omgang.

På tribunen er det ikke forskjell på folk, og portugiseren måtte finne et ledig sete blant tilskuerne. Han fant seg en plass innerst ved benkeraden, og ved siden av seg satt 17 år gamle Sean Buxton som fikk sitt livs store opplevelse.

- Det var så skremmende, noe jeg aldri har opplevd tidligere, det var sinnssykt, sier Sean Buxton til BBC.

Snikfotograferte I dagen moderne tidsalder er det høyst uvanlig at folk ikke har en mobil med innebygd kamera. Unggutten fikk derfor foreviget øyeblikket med et snikbilde, før han la det ut på sin Twitter-profil.

«OMG Mourinho is sitting next to me wtf!!!!!», skrev unggutten.

Bildet har blitt delt over 23 000 ganger på tjenesten.

Sean er en sportsstudent som er stor fan av Mourinho, men han ante ikke hva han skulle si til sitt store idol da han tilbrakte 20 minutter med ham på tribunen.

- Jeg reiste meg opp da han kom bort, og han satt seg ved siden av meg. Jeg tok et bilde av ham og meg. Han visste ikke at jeg tok bildet. Han så litt frustrert ut på det tidspunktet, sier Buxton.

Men Sean forteller at smilet kom til syne i ansiktet til Mourinho da Chelsea litt seinere gikk opp til 3-1.