Her sørger Gareth Bale for et helspansk byderby i Champions League-finalen

Real Madrid slo ut Manchester City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Real Madrid - Manchester City 1-0 (1-0), sammenlagt 1-0. 

(Dagbladet): Ett mål var alt som skilte Real Madrid og Manchester City etter drøye tre timer med fotball. Målet som skilte dem var egentlig ment som et innlegg. - Jeg syns ikke vi fortjente å tape. Jeg syns ikke de skapte mye, et par halvsjanser, cornere, og så scorer de på et innlegg som skifter retning. Det er frustrerende, sier Manchester City-keeper Joe Hart på Viasat etter kampen. 

Daniel Carvajal la en perfekt vektet pasning inn i Manchester Citys sekstenmeter, mellom De Bruyne og Fernando var Gareth Bale på løp og kom seg først på ballen. Alt stemte da Bale startet løpet. Otamendi opphevet offsiden inne i feltet, innleggsforsøket gikk i foten på Fernando, i en perfekt bue opp i det lengste krysset. Der traff ballen innsiden av krysstanga og inn bak Joe Hart. 

1-0, men i og med at det ble 0-0 på City of Manchester Stadium i det første oppgjøret, var utgangspunktet ikke så annerledes for City likevel.

Ett bortemål og 1-1 ville være nok til å gå til finalen.

Skremmeskudd Men, som i gårsdagens semifinale mellom Bayern München og Atlético Madrid, var det hjemmelaget som var best, og etter 35 minutter ble Manchester City reddet av en stram linje og en våken linjedommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer