Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her sparker Zlatan til «Chippen»

- Han er ekstra stygg mot meg. Men det er kanskje fordi det er meg.

GØY PÅ TRENING: Zlatan Ibrahimovic (midten) og lagkameratene på landslagstrening i går. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / Scanpix
GØY PÅ TRENING: Zlatan Ibrahimovic (midten) og lagkameratene på landslagstrening i går. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic hadde bare vært i Milan en drøy måned da han i høst, tilsynelatende uprovosert, sparket til lagkamerat Rodney Strasser i ryggen.

- Han må høre på hva jeg sier, sa den svenske stjernen den gang.

Under gårsdagens landslagstrening med det svenske landslaget var det tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmsson som fikk kjenne fotarbeidet til Ibrahimovic, skriver Aftonbladet.

Sammen med Zlatan går «Chippen» bort til benken for å ta et pust i bakken. Sistnevnte sier noe til Zlatan som så plutselig reiser seg opp og sparker Wilhelmsson i rumpa.

• Se video av sparket hos Aftonbladet.

Wilhelmsson snur seg umiddelbart og løfter knottene for å sparke tilbake, før han trekker seg unna.

- Han er ekstra stygg mot meg. Men det er kanskje fordi det er meg, sier Wilhelmsson.

- Sånn de er Det svenske landslagets pressesjef, Hans Hultman, sier at situasjonen bare var vennskapelig tøys.

- Det er slik «Chippen» og Zlatan er sammen. De tuller og tøyser med hverandre, og er fremdeles veldig gode venner. Det kan jeg si med 100 prosents sikkerhet, sier han til Aftonbladet.

Bare en time før situasjonen hadde «Chippen» snakket om Zlatan i varme ordelag. På spørsmål om noen kan matche Zlatans fysikk svarte han:

SPARKET FRA SEG: Her reiser Zlatan seg fra benken og sparker til tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmsson. Skjermdump: Aftonbladet
SPARKET FRA SEG: Her reiser Zlatan seg fra benken og sparker til tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmsson. Skjermdump: Aftonbladet Vis mer

- Det er ingen som er så sterk og har så god balanse som Zlatan.

- Hvordan markeres det på banen?

- Han tåler så jævla mye. Man kan sparke han... se målet vi scoret mot Spania i EM. Ramos forsøker å sparke bort ballen, men Zlatan holder han bare unna. En annen hadde brekt benen, sier Chippen.

Umulig å få bedre fysikk En annen som skryter av fysikken til Zlatan er AC Milans fysiske trener, Daniele Tognaccini. Til Expressen sier han at Zlatans fysiske tester sjokkerte ham.

- Jeg trodde ikke det skulle være så fantastisk. «Ibra» er en fantastisk atlet. Hans kropp og fysiske styrke er veldig langt over gjenomsnittet. Han er nummer en, sier Tognaccini.

- Han beveger seg fantastisk, han er rask, eksplosiv og utholden. Styrken er utrolig, sier Tognaccini.

Sverige møter Moldova til EM-kvalifisering tirsdag.

KONSENTRERT: Zlatan på landslagstreninga i går. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / Scanpix
KONSENTRERT: Zlatan på landslagstreninga i går. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media