Her sperrer gutten opp øynene

- Denne gutten fikk valuta for pengene

(Dagbladet): Videoen du kan se øverst i denne saken har framkalt mange latterbrøl rundt om i verden etter at den ble lagt ut på nettet.

Den stammer fra sendinga av onsdagens NBA-kamp mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards, en kamp Hawks vant 101-100.

Og det var ikke akkurat det jevne spillet som førte til at nettopp denne kampen fikk oppmerksomhet verden rundt.

- Oj! En liten gutt som var på kampen sammen med det som kan være mora hans skulle bare hente seg litt godteri som ble delt ut av en av cheerleaderne som underholdt på kampen.

Men reaksjonen i guttens ansikt når han ser opp på den lettkledde godteriutdeleren gjør at videoen og bildene er blitt nettets siste humorsuksess.

- Det er fantastisk morsomt, skriver for eksempel USA Today. Storavisa ser dypt på hendelsen og omtaler det som et slags overgangsrituale:

- Valuta for pengene - Husker du første gangen du gikk inn på en sportsarena og så banen for første gang ? Da du ikke kunne tro hvor grønt baseball-banen var, eller fikk den første følelsen av kulda NHL-isen gir fra seg? Det ga en følelse av ærefrykt og troen på uante muligheter, skriver avisa og legger til at det var nettopp det denne gutten opplevde.

Business Insider velger å fokusere på at gutten fikk valuta for pengene.

- Som om den gratis godteposen ikke var nok, forstår gutten at personen som deler ut godteriet er en av Hawks dansere, og en ganske formfull en også. Reaksjonen hans når han ser cheerleaderens kurver er nesten like bra som en gratis pose M&Ms, skriver nettstedet.