Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her spiller de spanske verdensmesterne i kveld

Dommeren godkjente «jordet» i Litauen.

DÅRLIG BANE - GODT HUMØR: De spanske spillerne lot ikke den brune banen legge noen demper på stemningen under gårsdagens trening på matchbanen i Kaunas i Litauen i går.  I dag inspiserte dommeren banen, og konkluderte med at kampen kan spilles som planlagt. Foto: Mindaugas Kulbis, AP/Scanpix
DÅRLIG BANE - GODT HUMØR: De spanske spillerne lot ikke den brune banen legge noen demper på stemningen under gårsdagens trening på matchbanen i Kaunas i Litauen i går. I dag inspiserte dommeren banen, og konkluderte med at kampen kan spilles som planlagt. Foto: Mindaugas Kulbis, AP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kveldens kvalikkamp mellom Litauen og de regjerende europa- og verdensmesterne Spania går som planlagt - til tross for stusselige baneforhold.

Kampens franske dommer Laurent Duhamel var i formiddag på inspeksjon på S. Dariaus ir S. Gireno stadionas i byen Kaunas.

Han delte oppfattelsen til Uefa-representanten som inspiserte banen i går, og mente det er forsvarlig å spille kampen, skriver El Mundo.

Det var skepsis i den spanske leiren i går.

- Hvis vi ser bort fra banen, vil vi gjerne spille. Vi er klar over utfordringene med kalenderen, men om banen er dårlig, er den dårlig. De ideelle er da ikke å spille kampen. Det er ikke bra verken for oss eller dem, sa Spanias trener Vincente del Bosque i går ifølge AFP.

Barcelona-stjernen Andres Iniesta sa at banen minnet ham om jordbanene han spilte på da han var liten. Men han er ikke mer blasert enn at han vil gjøre det beste ut av det.

- Det er opplagt at det ikke er de beste mulige forholdene, men må vi spille er vi klare, sa Iniesta.

• Litauen - Spania spilles klokka 20.45 i kveld, og vises direkte på TV 2 Sport.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media