DITT TREKK: Magnus Carlsen er i Los Angeles og San Francisco denne uka. Her spiller han sjakk med The Office-stjernen Rainn Wilson. Foto: http://instagram.com/rainnwilson
DITT TREKK: Magnus Carlsen er i Los Angeles og San Francisco denne uka. Her spiller han sjakk med The Office-stjernen Rainn Wilson. Foto: http://instagram.com/rainnwilsonVis mer

Her spiller Magnus Carlsen sjakk med The Office-stjernen

- No way!

(Dagbladet): Sjakkmester Magnus Carlsen er i oppladning til London Classic i desember for tiden, og akkurat nå er han vest i USA på vei til en sjakkfestival i Mexico.

På veien får han åpenbart tid til å hilse på både den ene og den andre, og nylig har han åpenbart spilt sjakk med The Office-stjernen Rainn Wilson.

Wilson postet nemlig et bilde av de to sammen på sin Instagram-konto i kveld, med underteksten:

«No way! Me and @MagnusCarlsen (greatest chess master in the friggin WORLD) playing chess!?»

Wilson er best kjent som Dwight Schrute i komiserien The Office, den amerikanske versjonen av Ricky Gervais og Stephen Merchants massive suksess.

Han har også spilt i en rekke filmer.

Selv er Magnus Carlsen langt fra ukjent med kjendiser, han har deltatt i en rekke promooppdrag og store tv-programmer som følge av de enorme prestasjonene ved sjakkbrettet.

Både andrerangerte Levon Aronian, tredjerangerte Vladimir Kramnik og verdensmester Vishy Anand stiller i den fjerde utgaven av London Classic sammen med nordmannen 1. - 10. desember.

Carlsen er selv nummer en på verdensrankingen.