Her spurter Lance inn til delt ledelse i touren

Men Cancellara beholder gul trøye. - Synd for Lance, sier Kurt Asle Arvesen.

I DELT LEDELSE: Lance Armstrong ligger på samme tid som sammenlagtleder Fabian Cancellara etter lagtempoet i Tour de France. Cancellara beholder den gule trøya. Foto: Pascal Pavani, AFP/Scanpix
I DELT LEDELSE: Lance Armstrong ligger på samme tid som sammenlagtleder Fabian Cancellara etter lagtempoet i Tour de France. Cancellara beholder den gule trøya. Foto: Pascal Pavani, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MONTPELLIER/OSLO  (Dagbladet.no): Alle som var skeptiske til Lance Armstrong da han annonserte comebacket sitt i fjor høst kan trygt legge skepsisen til side inntil videre.

Etter dagens fjerde etappe i Tour de France - 39,5 kilometer lagtempo i Montpellier - ligger Armstrong på samme tid som leder Fabian Cancellara i sammendraget i Tour de France 2009.

Men sveitseren Cancellara beholder den gule trøya, ettersom han har vunnet en individuell etappe, melder TV 2. Cancellara vant den individuelle tempoetappen på åpningsdagen lørdag.

- Synd for Lance, sier Cancellaras norske lagkamerat Kurt Asle Arvesen til Dagbladet.Dette betyr også at Saxo Bank og Arvesen fortsatt må forsvare den gule trøya i feltet.

- Jeg skal klare et par dager til med hard jobbing, sier Arvesen.

Spiste opp ledelsen For det var det som var det store spørsmålet foran dagens lagtempo: Ville Lance Armstrong ta en oppsiktsvekkende ledelse i sammendraget i comebacket i Tour de France?

Astana-rytteren hadde 40 sekunder å hente inn på gultrøyede Fabian Cancellara på Team Saxo Bank. Allerede på første mellomtid hadde Lance og hans og hans menn tatt inn 12 sekunder på Kurt Asle Arvesen og Cancellara.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer