Her spytter bestemor på MK-spilleren

Hevder hun bare laget trutmunn.

(Dagbladet.no): Tippeligaen har opplevd noen uheldige tilskuerepisoder den siste tiden, som da Sandefjord-spiss Toni Nhleko fikk en ølboks i hodet og Jan Gunnar Solli ble truffet av en lighter.

Men vi må til 1. divisjon og kampen mellom Raufoss og Mandalskameratene for å finne årets mest spektakulære tilskuer-oppførsel.

Lindesnes Avis skriver at MK-spiller Tore Hansen ble spyttet gjentatte ganger i ansiktet av en 60 år gammel Raufoss-bestemor, etter at de nedrykksklare sørlendingene hadde vunnet 4-1 på bortebane.

Lamslått og sjokkert

Stemningen var amper etter at Raufoss hadde fått to spillere utvist. Da dommeren gikk mot garderoben etter kampslutt, tiltet det fullstendig for 60-åringen. Hun forsøkte forgjeves å kaste sitteunderlaget sitt på kamplederen - og ble møtt med måpende blikk fra Hansen.

- Jeg kom rett bak dommeren, og kikket dumt på henne. Da spyttet hun meg i ansiktet fem-seks ganger, sier han til fvn.no.

Og utdyper overfor Lindesnes Avis:

- Jeg ble helt lamslått og sjokkert over den forkastelige oppførselen. Dette er en voksen dame, som sannsynligvis er bestemor til noen heldige barnebarn. Heldigvis fikk NFF-delegaten med seg episoden, og Raufoss Fotballklubb beklaget voldsomt, sier han.

SPYTTET GJENTATTE GANGER: Den 60 år gamle kvinnen var rasende etter at favorittlaget Raufoss hadde tapt 1-4 hjemme mot bunnlaget Mandalskameratene. Etter kampen tildelte hun MK-spiller Tore Hansen flere spyttklyser. - Jeg ble helt lamslått og sjokkert over den forkastelige oppførselen, sier han. (Bildet er gjengitt med tillatelse fra TV 2.) Foto: TV 2
SPYTTET GJENTATTE GANGER: Den 60 år gamle kvinnen var rasende etter at favorittlaget Raufoss hadde tapt 1-4 hjemme mot bunnlaget Mandalskameratene. Etter kampen tildelte hun MK-spiller Tore Hansen flere spyttklyser. - Jeg ble helt lamslått og sjokkert over den forkastelige oppførselen, sier han. (Bildet er gjengitt med tillatelse fra TV 2.) Foto: TV 2 Vis mer

I etterkant har Nilsen også mottatt et brev fra en angrende synder, underskrevet med initialene «xxx»

«Beklager til Dere i FK Mandalskameratene, og spesielt til den spilleren det gikk ut over. Håper virkelig det går bra med han. Jeg er veldig lei meg for dette.»

Tørre slimhinner

Men den utrolige historien stopper ikke der. Fvn.no har nemlig fått tak i den i overkant ivrige bestemoren, som nå hevder at hun aldri spyttet - til tross for hva Hansen sier, for ikke å snakke om de avslørende TV-bildene.

- Jeg har et syndrom som gjør at jeg har tørre slimhinner. Det gjør at jeg har et stort problem med spytt. Jeg rullet med en tyggegummi i munnen, og laget trutmunn, men han fikk ingen spyttklyse på seg, hevder hun.

Videre mener hun det er snakk om påstand mot påstand, og sier det ikke finnes bevis.

Men det før kanskje før hun hadde sett klippene på TV 2.

- Hvis han snakker sant, hva slags bevis har vi for det? Han var jo svett i ansiktet da han kom inn i garderoben, forklarer kvinnen.

Her spytter bestemor på MK-spilleren
<B>FOR ANDRE GANG:</B> Bestemoren nøyde seg ikke med én spyttklyse.