Her spytter bestemor på MK-spilleren

Hevder hun bare laget trutmunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tippeligaen har opplevd noen uheldige tilskuerepisoder den siste tiden, som da Sandefjord-spiss Toni Nhleko fikk en ølboks i hodet og Jan Gunnar Solli ble truffet av en lighter.

Men vi må til 1. divisjon og kampen mellom Raufoss og Mandalskameratene for å finne årets mest spektakulære tilskuer-oppførsel.

Lindesnes Avis skriver at MK-spiller Tore Hansen ble spyttet gjentatte ganger i ansiktet av en 60 år gammel Raufoss-bestemor, etter at de nedrykksklare sørlendingene hadde vunnet 4-1 på bortebane.

Lamslått og sjokkert

Stemningen var amper etter at Raufoss hadde fått to spillere utvist. Da dommeren gikk mot garderoben etter kampslutt, tiltet det fullstendig for 60-åringen. Hun forsøkte forgjeves å kaste sitteunderlaget sitt på kamplederen - og ble møtt med måpende blikk fra Hansen.

- Jeg kom rett bak dommeren, og kikket dumt på henne. Da spyttet hun meg i ansiktet fem-seks ganger, sier han til fvn.no.

Og utdyper overfor Lindesnes Avis:

- Jeg ble helt lamslått og sjokkert over den forkastelige oppførselen. Dette er en voksen dame, som sannsynligvis er bestemor til noen heldige barnebarn. Heldigvis fikk NFF-delegaten med seg episoden, og Raufoss Fotballklubb beklaget voldsomt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer