Her står Buffon i veien for det som kunne gitt Malmö en drømmestart i Champions League

Carlos Tevez dagens mann da Malmö tapte mot Juventus.

STOR SJANSE: Magnus Eriksson kunne ha gitt Malmö en strålende start på Champions League-gruppespillet. Men stjernekeeper Gianluigi Buffon reddet Malmös største sjanse i kampen. Malmö tapte 0-2. Foto: AP Photo/Massimo Pinca
STOR SJANSE: Magnus Eriksson kunne ha gitt Malmö en strålende start på Champions League-gruppespillet. Men stjernekeeper Gianluigi Buffon reddet Malmös største sjanse i kampen. Malmö tapte 0-2. Foto: AP Photo/Massimo PincaVis mer

• Juventus - Malmö 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Champions League-eventyret fikk en tøff start for Åge Hareides Malmö.

Laget hadde en kjempesjanse i første omgang, men dessverre sto stjernekeeper Gianluigi Buffon i veien. Juventus styrte kampen, og vant 1-0.

- Det er veldig mange her som ikke har internasjonal erfaring. Vi gjør en veldig bra første time, så blir vi trøtte utover. Jeg fortalte laget at jeg er stolt av måten vi går inn i kampen på på en veldig vanskelig bane, sier Åge Hareide til Viasat etter kampen.

Juventus styrte Juventus styrte kampen fra første sekund, og hadde blant annet et farlig skudd på mål.

Men det var Malmö som hadde omgangens største sjanse. Magnus Eriksson var fryktelig nære ved å ryste Juventus-stjernene da han fikk ballen på bakerste stolpe. Gianluigi Buffon reddet imidlertid forsøket.

Etter det var det Juventus som fortsatte å styre. Flere gode muligheter, men ingen like stor som den Eriksson var sist på.

Leonardo Bonucci tok et frispark Juventus fikk i god posisjon utenfor Malmös 16 meter. Første skudd gikk i muren, men Bonucci plukket opp returen, og skjøt gjennom muren. Keeper Robin Olsen glapp ballen, men klarte å redde den.

Tevez-scoring Etter pause sprakk det imidlertid for Malmö.

Carlos Tevez kunne sende hjemmelaget i ledelsen etter å ha spilt ut Malmö-forsvaret - argentineren spilte gjennom til Asamoah, som med et lekkert hælspark la tilbake til Tevez. Helt upresset kunne han feie ballen i mål.

SCORET: Carlos Tevez scoret to og ble dagens mann i Torino. Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
SCORET: Carlos Tevez scoret to og ble dagens mann i Torino. Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO Vis mer

Juventus fikk også ballen i nettet få minutter senere, men målet ble annulert for offside.

Juventus-keeper Gianluigi Buffon hadde lite å gjøre i andre halvdel av kampen.

Det så lenge ut til å ende 1-0, men to minutter før slutt fikk Juventus frispark i god posisjon utenfor Malmös 16 meter. Derfra klinte Carlos Tevez til: Argentineren scoret dagens andre, og ble dagens mann i Torino.