Her starter Sanchez ydmykelsen av Manchester United. 3-0 etter 20 minutter

Sanchez-show.

FEST-FOTBALL: Manchester United-supporterne har lenge levd på den famøse 8-2-seieren over Arsene Wengers mannskap tilbake i 2011, men nå ser det ut som om den rutinerte franskmannen er i ferd med å få sin hevn. Foto: Reuters / Dylan Martinez / NTB Scanpix
FEST-FOTBALL: Manchester United-supporterne har lenge levd på den famøse 8-2-seieren over Arsene Wengers mannskap tilbake i 2011, men nå ser det ut som om den rutinerte franskmannen er i ferd med å få sin hevn. Foto: Reuters / Dylan Martinez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Manchester United 3-0 (kampen pågår)

(Dagbladet): Før helgas runde lå Manchester United på tabelltopp, og selv etter at nabo Manchester City feide Newcastle av banen med 6-1 i går, kunne Louis van Gaals menn ta tilbake førsteplassen med seier mot Arsenal på Emirates i dag.

Men Arsenal har Alexis Sanchez. I storform.

Forrige helg noterte han seg for karrierens første Premier League-hattrick, og innen 20 minutter var spilt hadde han sendt to baller bak en sjanseløs David de Gea i Manchester United-målet.

Det første var en frekk hælflikk på et innlegg fra Mesut Özil, og det tredje var en kanon i krysset.

Ikke nok med det - samme Özil rakk også å sette inn 2-0 mellom de to scoringene til chileneren.

Manchester United-supporterne har lenge levd på den famøse 8-2-seieren over Arsene Wengers mannskap tilbake i 2011, men nå ser det ut som om den rutinerte franskmannen er i ferd med å få sin hevn.

Aaron Ramsey hadde en enorm mulighet til å øke ledelsen ytterligere etter 35 minutter. Like før pause holdt Manchester Uniteds Anthony Martial på å redusere, men stillingen var fremdeles 3-0 etter halvspilt kamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.