Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her stiller Eric Cantona uten en tråd på forsiden av franske Elle

«Hun er superfeminin, han er supermaskulin... og det er ham vi har kledd av.»

PRYDER FORSIDEN: Eric Cantona stiller kliss naken på forsiden av franske Elle sammen med skuespillerkona Rachida Brakni. Foto: AP/Skjermdump Elle
PRYDER FORSIDEN: Eric Cantona stiller kliss naken på forsiden av franske Elle sammen med skuespillerkona Rachida Brakni. Foto: AP/Skjermdump Elle Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eric Cantona (49) er et kjent navn for de aller, aller fleste som er interessert i fotball. Hans fem sesonger i Manchester United-drakta gjorde ham til en legende i Premier League.

Under tilnavnet «Eric the King» gjorde han seg bemerket med sine fotballferdigheter, som bidro til at de røde djevlene vant fire ligagull og to FA-cup-trofeer.

UNITED-SPILLER: Eric Cantona signerte for Manchester United i 1992 - og skapte seg legendestatus på fotballøya i løpet av de neste fem sesongene. Foto: Malcolm Croft/PA Wire.
UNITED-SPILLER: Eric Cantona signerte for Manchester United i 1992 - og skapte seg legendestatus på fotballøya i løpet av de neste fem sesongene. Foto: Malcolm Croft/PA Wire. Vis mer

Det begynner imidlertid å bli noen år siden. Nå er han aktuell med noe annet enn fotballen som vekker oppsikt:

Cantona poserer naken i franske Elle. Sammen med kona Rachida Brakni (38) stilte opp han i magasinet for å snakke om kjærlighet og forhold.

«Hun er superfeminin, han er supermaskulin... og det er ham vi har kledd av,» står det på magasinets forside.

Cantona holder seg tydeligvis fortsatt i form, og poserer også inni bladet naken sammen med skuespillerkona. Blant annet kan man se der en flirende Rachida griper tak i bakenden til fotballegenden.


Britiske Daily Telegraph er derimot ikke særlig imponert.

«De nye bildene kan korrumpere dine gode minner fra 90-tallet», skriver avisa.


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!