Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her stilner Moussa Konate publikum på Old Trafford

Ingen drømmestart for Stuart Pearces Storbritannia.

NEDTUR: Storbritannia er nok litt skuffet etter at Senegals Moussa Konate satte inn 1-1 i sluttminuttene på Old Trafford i kveld. Foto: SCANPIX/AFP/ ANDREW YATES
NEDTUR: Storbritannia er nok litt skuffet etter at Senegals Moussa Konate satte inn 1-1 i sluttminuttene på Old Trafford i kveld. Foto: SCANPIX/AFP/ ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Storbritannia - Senegal 1-1.

Stuart Pearce og hans britiske fotballag fikk ikke drømmestarten de ønsket seg på OL-turneringen i kveld, da Senegal kom tilbake fra 0-1 og tok med seg ett poeng i gruppe A.

Craig Bellamy ga Team GB ledelsen i første omgang, men Moussa Konate stilnet Old Trafford-publikummet da han lekkert vippet ballen over Jack Butland til 1-1 i det 82. minutt.

TIL-Ciss pepet ut
Det vil si: Helt stille ble ikke hjemmefansen, for de brukte også mye tid på å pipe ut senegalesiske spillere de mente var altfor røffe med britene underveis.

Flere av taklingene var også langt over grensen, blant annet var målscorer Craig Bellamy heldig som unngikk stygg skade da han ble regelrett meid i bakken av Tromsø-spiller Saliou Ciss i andre omgang.

Ciss fikk høre det av folket resten av kampen.

Marvin Sordell traff tverrliggeren i sluttminuttene, men nærmere kom ikke Storbritannia et vinnermål på Manchester Uniteds hjemmearena.

I den andre kampen i gruppa vant Uruguay 2-1 over De Forente Arabiske Emirater.

Så vidt for Brasil
Brasil kommer til OL som favoritt, men laget holdt på å gi fra seg tre måls ledelse mot Egypt i dag.

ÅPNET BRA: Craig Bellamy ga Storbritannia ledelsen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
ÅPNET BRA: Craig Bellamy ga Storbritannia ledelsen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Rafael da Silva, Leandro Damiao og vidunderbarnet Neymar ordnet 3-0 før halvspilt første omgang, men Mohamed Aboutrika og Mohamed Salah reduserte hver sin gang.

I samme gruppe vant Hviterussland 1-0 over New Zealand.

I gruppe D gikk Spania på et overraskende tap for Japan, mens Honduras og Marokko spilte uavgjort.

I gruppe B ble det to uavgjorte kamper. Gabon og Sveits scoret en gang hver i Newcastle, mens Mexico og Sør-Korea gikk av banen uten scoringer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media