JAKTER PÅ TYVEN: Overvåkningskameraet inne i garasjen fanget opp at en person stjler løpshjelmen til formel 1-fører Nico Rosberg. Nå har formel 1-stjerna bedt om hjelp til å spore opp tyven, via sosiale medier. Foto: nicorosberg.com
JAKTER PÅ TYVEN: Overvåkningskameraet inne i garasjen fanget opp at en person stjler løpshjelmen til formel 1-fører Nico Rosberg. Nå har formel 1-stjerna bedt om hjelp til å spore opp tyven, via sosiale medier. Foto: nicorosberg.comVis mer

Her stjeler tyven løpshjelmen til formel 1-stjernen

Nå ber Nico Rosberg publikum om hjelp.

Salg av reklameeffekter knyttet til idrettsutøvere er en egen industri, men det spørs om ikke en langfingra fyr dro det vel langt da han tok seg inn i bevoktet garasje og stjal løpshjelmen til formel 1-føreren Nico Rosberg klokka 01.51 om natta søndag 7. juli.

Nå ber formel 1-stjernen publikum om hjelp til å finne tyven, og ber om å bli tipset dersom noen prøver å selge en original formel 1-hjelm på for eksempel ebay eller andre annonseringssteder.

Publiserte bilder Mercedes-føreren, som ligger på sjetteplass i VM — foran profiler som som Felipe Massa (Ferrari) og Jenson Button (McLaren-Mercedes) — har attpåtil publisert et bilde av tyven, fanget opp av overvåkingskameraet i garasjen, og publisert det på sin twitter-profil, i håp om å få tilbake hjelmen han ikke ønsker i uvedkommendes hender.

På bildene kan man se en mann som en mann som stjeler Rosebergs gule  hjelm, og et par av bildene viser også gjerningsmannen relativt bra.

- Takk for hjelpen Meldingen er blitt delt 820 ganger på mikrobloggtjenesten, og i går ga formel 1-føreren sine følgere en oppdatering på situasjonen.

- Tusen takk, alle sammen, for hjelpen med å finne tyven. Dessverre er det ennå ingen som vet hvem han er, skriver Nico Rosberg.

Nico — sønn av formel 1-verdensmesteren fra 1982, Keke Rosenberg — forteller at han aldri har gitt bort en original løpshjelm, og at folk derfor må være på vakt om de skulle bli tilbudt å kjøpe den.

NB! Nico Rosberg og de andre formel 1-førerne kjører VM-runde i New Delhi i helga.

SLIK SER DEN UT: En hjelm tilsvarende denne er det som er blitt frastjålet Nicop Rosberg. Han har ikke gitt opp å få den tilbake. Foto: AP / NTB Scanpix
SLIK SER DEN UT: En hjelm tilsvarende denne er det som er blitt frastjålet Nicop Rosberg. Han har ikke gitt opp å få den tilbake. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer