Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her sto RBK-spissen bom fast

- Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, sier kompisene. Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): De to første kampene i VM-kvaliken er ferdigspilt. Nå rettes blikket tilbake mot klubbfotballen.

I dagens «Fotballfeber» er Johnny Brenna hentet inn som gjest.

Brenna er tidligere politispaner, forfatter og i dag er han prosjektleder for Salutt Oslo. I tillegg er han lidenskapelig interessert i fotball, og er gammel Manchester United-fan. Han holder også med lokallaget Ull/Kisa i 1. divisjon.

I helga er det full Tippeliga-runde, og på søndag venter storkampen Rosenborg - Vålerenga.

Foran søndagens oppgjør har vi pratet med trenerlegenden Nils Arne Eggen, for å høre hvorfor kampene mellom de to lagene alltid fører med seg høy temperatur, taklinger og heftige diskusjoner i etterkant.

Utenfor Lerkendal pågår det for tida bygging, og en av spillerne var noe uheldig med parkeringen i forrige uke. Et bilde lagt ut på Rosenborgs fanside på Facebook viser en bil som ble gravd inne og sto bom fast. Bilen - som nå er hentet ut - tilhører Daniel Fredheim Holm og i «Fotballfeber» kan du se hvordan kompisene Moa og Daniel Braaten reagerte på feilparkeringen.

Det er ikke bare John Arne Riise som benytter seg av sosiale medier. Også de utenlandske fotballspillerne er hyppige brukere. Manchester Uniteds Anderson oppdaterer stadig sin Instagram-profil med nye bilder. Spesielt liker midtbanespilleren å forevige det han spiser. I forbindelse med landslagspausen tok brasilianeren seg en miniferie til Dubai. Vi viser bildene til Brenna, og spør hvor fornøyd han er med spillerens disponering av tid - og valg av mat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media