Her stoler Kerri (21) på at én kraft holder henne i live

Utrolig video viser «helvetesrytteren» Kerri gjøre triks mens hun kjører motorsykkel rundt i «dødens tønne».

(Dagbladet): Egentlig skulle våghalsen Kerri Cameron (21) dumpe rett ned i bakken og slå seg helseløs når hun sykler flere meter oppetter veggen i en stor tretønne, men takket være sentrifugalkraften gjennomfører hun en rekke kunststykker uten så mye som en hjelm på hodet.

21-åringen gjennomførte i helga trikset «The Wall of Death» under en internasjonal motorsykkelfestival i Staffordshire i England. Kerri er en av «helvetesrytterne» som utfordrer skjebnen gjennom halsbrekkende stunt.

- Større baller Kerri forteller at hun begynte å kjøre motorsykkel ved en tilfeldighet da hestestallen der hun tidligere jobbet ble lagt ned.

- Jeg søkte etter «hesteridning» hos arbeidsformidlingen og så dukket denne jobben opp. Jeg trodde det var stuntridning og søkte, men så viste det seg at det ikke var en hest i sikte, forteller Kerri Cameron til F Stop Press.

Det er to jenter blant «helvetesrytterne», og Kerri sier at mange av de mannlige tilskuerne tror at de kun er med fordi de er jenter. Helt til de ser hva Kerri og hennes kvinnelige kompanjong kan gjøre.

- Folk tror vi bare er med for å se søte og pene ut, men når de ser oss kjøre opp veggen, forstår de at vi har større baller enn dem, sier Kerri.

Skadefond Når man utfordrer naturkreftene, er det ikke til å unngå at man av og til skader seg. Kerri var i bakken to ganger og slo hodet under helgas stevne.

- Vi ber publikum om donasjoner på slutten av hvert show, på den måten har vi bygget opp et økonomisk sikkerhetsnett. Kjøringen opp «The Wall of Death» er det farligste vi gjør, sier våghalsen Kerri Cameron.