Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her stopper Balotelli kjeften til Dortmund-keeperen

Forsøkte å psyke ut spissen.

Man. City - Dortmund 1-1

(Dagbladet): Manchester City var heldige som fikk med seg ett poeng etter hjemmekampen mot Borussia Dortmund i går.

City var nærmest avhengig av poeng - og i sluttminuttene oppsto en noe spesiell situasjon da Mario Balotelli reddet uavgjort for hjemmelaget.

GESTEN: Mario Balotelli viste denne gesten til Dortmund-keeper Roman Weidenfeller at at målvakten forsøkte å psyke ut City-spissen før straffesparket. Foto:  REUTERS/Nigel Roddis
GESTEN: Mario Balotelli viste denne gesten til Dortmund-keeper Roman Weidenfeller at at målvakten forsøkte å psyke ut City-spissen før straffesparket. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

City fikk straffe - og Dortmund-keeper Roman Weidenfeller gikk bort til straffeskytter Balotelli og hvisket noen gloser inn i øret til italieneren.

- Usportslig
Til tross for tyskerens forsøk på å psyke ut spissen - svarte Balotelli med en iskald straffe.

Rett etterpå løp Balotelli inn i Dortmund-målet, hentet ballen, og viste med en gest med venstrehånda.

- Det er usportslig gjort av Weidenfeller. Han er kjent som en sympatisk fyr i Bundesliga, men det han gjør mot Balotelli er ikke bra, sa ekspert Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio.

- Balotelli gjør det eneste rette i en slik situasjon. Nemlig å sette ballen i mål, sa Viasat-ekspert Rune Bratseth.

Flere britiske medier, blant annet Daily Mail, skriver at Balotelli aldri har bommet på et straffespark i sin profesjonelle karriere. Italia-spissen skal ha scoret på elleve av elleve.

Dortmund best
Tyskerne ledet 1-0 og hadde flere store sjanser til å sikre seieren i sluttminuttene. Bare en god City-keeper i Joe Hart holdt hjemmelaget inne i kampen.

- Må si at Joe Hart har spilt fantastisk. Den beste keeperen i verden, i mine øyne, skrev Wayne Rooney etter kampslutt i går kveld.

Marco Reus sendte Dortmund i ledelsen etter 61 minutter - men en hands av stopper Neven Subotic ga City et straffespark rett før slutt.

- Vi fortjente å slippe inn tre-fire mål i kveld. Vi spilte ikke bra. Vi spilte ikke bra fordi Borussia Dortmund spilte bedre enn oss, sa City-sjef Roberto Mancini etter kampen.