Her stormer barna banen og nekter å slippe taket

«Et overveldende show av kjærlighet til Cristiano».

(Dagbladet): Real Madrid og stjernespilleren Cristiano Ronaldo viser storform i La Liga. Sju strake seire - senest 4-0 over Granada i går - har sendt Madrid-laget til serietopp forbi erkerival Barcelona.

Spesielt Ronaldos scoringsform vekker oppsikt og spissen står med 17 seriemål på ni kamper. I sekundene etter seieren mot Granada i går fikk blant annet Ronaldo og Sergio Ramos kjenne på kroppen hvor store stjerner de er - også blant motstanderfansen.

Da dommer José Luis Gonzalez blåste av kampen stormet en rekke barn inn på banen. De løp mot Real Madrid-stjernene, tok tak rundt dem og nektet å slippe taket.

Tv-bilder fra Estadio Nuevo Los Cármenes viste at sikkerhetspersonell måtte hjelpe til for at de unge tilskuerne skulle slippe og la spillerne gå av banen.

Overrasket Situasjonen som viser et bilde på Ronaldos stjernestatus får også omtale i spansk sportspresse:

«Et overveldende show av kjærlighet til Cristiano», skriver avisa Mundo Deportivo.

«Cristiano ble overrasket av barn som ville klemme og nektet å slippe ham», skriver nettstedet Depor.

Real Madrid hadde nemlig få problemer med å slå lille Granada. Ronaldo brukte bare halvannet minutt på å score sitt første for kvelden. Senere scoret James Rodriguez (2) og Karim Benzema.

- Dette Real Madrid-laget har vokst etter å ha vunnet to trofeer forrige sesong, og vi ønsker å fortsette på den måten. Nå får vi resultatene, og spillerne som har kommet inn er vel så gode som de som dro, sa Real Madrid-kaptein Iker Casillas etter kampen.

Sevilla snublet Sevilla hadde søndag muligheten til å innta førsteplassen i La Liga, men det satte Athletic Bilbao en stopper for.

Aritz Aduriz ordnet 1-0-seier for baskerne. Dermed troner Real Madrid på tabelltoppen etter helgens serierunde.

Real Madrid leder La Liga med 24 poeng. Det er ett poeng foran byrival Atletico Madrid og to poeng foran Barcelona. Helgas største skrell sto Celta Vigo for som vant 1-0 borte mot Barcelona.

- Det er overraskende. Det var jo opp mot 20 i odds på Celta Vigo enkelte steder. Og i 19 av 20 tilfeller ville Barcelona tatt det. Celta hadde den revansjelysten Barca burde hatt og vist mer av etter Clasico-tapet. Dette var en skrell ingen så komme, sa C More-ekspert Petter Veland til Dagbladet etter kampen.