Her stormer tilskueren banen for å ta LSK-keeperen

Stoppet av støtteapparatet.

STORMET BANEN: En Start supporter hoppet inn på bannen og ville ta Lillestrøm keeper Arnold Origi Otieno men ble hindret av støtteapparatet til Lillestrøm etter kvartfinalen i cupen mellom Start-Lillestrøm på Sør Arena torsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
STORMET BANEN: En Start supporter hoppet inn på bannen og ville ta Lillestrøm keeper Arnold Origi Otieno men ble hindret av støtteapparatet til Lillestrøm etter kvartfinalen i cupen mellom Start-Lillestrøm på Sør Arena torsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Etter at Start i kveld ble slått ut av cupen, deppet Start-spillerne rundt omkring på matta på Sør Arena. Men ikke alle var like sindige.

Dette bildet som ble tatt rett etter kampslutt viser en forarget Start-supporter med alle intensjoner om å få kloa i Lillestrøms sisteskanse, Arnold Origi Otieno.

Sikkerhetsansvarlig ved Sør Arena, Magnus Vonparat, er klar på at slike ting naturligvis ikke skal forekomme.

- Dette bør naturligvis ikke skje, men man kan ikke gardere seg mot absolutt alt. Vi kan tross alt ikke ha en jernring rundt stadion til enhver tid, sier han til Dagbladet.

- Følte seg provosert av Origi
Vonparat sier samtidig at situasjonen nok ikke er helt svart/hvit.

- Det er slikt som skjer i kampens hete, og det var mye frustrasjon. Likevel tror jeg han følte at Origi hadde provosert ham, sier Vonparat.

Medieansvarlig for LSK, Ole Kristian Bakkene, kjente i utgangspunktet ikke til episoden, men etter å ha forhørt seg med de som var i Kristiansand var det enda litt uklart hva som hadde skjedd.

- Det er litt uklart hva som foregikk. Alle var i seiersrus, og tenkte på helt andre ting, sier han til Dagbladet.

Kan vente seg straff
Han forteller videre at LSK i etterkant vil samarbeide med Start for å finne ut hva som har skjedd.

- Vi har først og fremst fokus på at vi er videre i cupen og at Start hadde et godt arrangement, men vi vil sette oss ned med Start for å kartlegge hendelsen, avslutter Bakkene.

Vonparat kan bekrefte at de har fått synderens personalia, men vil ikke gå inn på hvilke straffereaksjoner klubben vil komme med.

- Vi vet hvem han er. Det vil komme en reaksjon, men hva det blir er for tidlig å si, avslutter han.

PROVOSERTE?: Arnold Origi Otieno var målet for mannen som stormet banen etter cupkampen mellom Start og LSK. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PROVOSERTE?: Arnold Origi Otieno var målet for mannen som stormet banen etter cupkampen mellom Start og LSK. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer