Her studerer landslagssjefen Pep Guardiola

I Doha for å lære av den tyske mesteren.

STUDIETUR:  Per-Mathias Høgmo er på plass i Doha, hvor den norske landslagssjefen studerer Bayern München fra innsiden. Foto: Jan Åge Fjørtoft.
STUDIETUR: Per-Mathias Høgmo er på plass i Doha, hvor den norske landslagssjefen studerer Bayern München fra innsiden. Foto: Jan Åge Fjørtoft. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag satte Per-Mathias Høgmo seg på flyet i retning Doha sammen med keepertrener Frode Grodås og Jan Åge Fjørtoft.

- Formålet med turen er å studere Bayern München fra innsiden i fire dager. Den tyske mesteren har vinterfri fram til 30. januar. Batteriene lader de på treningsleir i Doha med tre norske landslagsrepresentanter på sidelinja.

Høgmo & co. har fått full tilgang til storklubben og vil hente nye impulser fram til fredag.

- Vi ønsker å hente impulser og innblikk i hvordan en av verdens ledende klubber tenker for tiden, sier Høgmo om formålet med reisen til Dagbladet.

Fjørtoft-kontakter Det er Jan Åge Fjørtoft som gjennom sitt kontaktnettverk har skaffet Norges landslag en invitasjon. Trioen fløy ned i går ettermiddag. I dag har de fått studert Pep Guardiola under en treningsøkt. I kveld skal de se Bayern spille treningskamp mot et lokalt lag.

- Et av de viktigste målene ved turen var å få møte Matthias Sammer. Vi har sittet og diskutert dagens fotball og i hvilken retning fotballen beveger seg, forteller Høgmo.

Landslagssjefen har ved flere anledninger snakket om hvordan han nøye følger med på utviklingen i moderne fotball. Han er klar på at Bayern er et av ledende laget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.