Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her stuper Nick gjennom basketkurven

- Slamdunket seg selv, sier NBA-klubben.

(Dagbladet): I amerikansk idrett holder det ikke med vafler og kaffe i pausen. Underholdningen på de store kampene kan noen ganger omtrent overgå det som skjer i ordinær spilletid.

Det var definitivt tilfelle da Phoenix Suns møtte Charlotte Bobcats (107-114) i NBA.

Selvdunk Nick Corrales er en del av Verve Sun Patrol, som lager show på kampene i US Airways Center. Og Corrales levde virkelig opp til arenanavnet.

Gruppa viste fram heftige dunker, via en trampoline. Corrales nøyde seg derimot ikke med å sende ballen ned i nettet.

Han kom i full fart fra motsatt side og fikk bra med luft under basketskoa. Så mye at han mistet kontrollen i lufta. Corrales fikk ballen ned i kurven, men klarte ikke hindre at han tok samme veien selv.

Ett minutt og 44 sekunder ut i videoen over kan du se hvordan Coralles likevel klarte å komme seg helskinnet fra det. Han klarte så vidt å holde seg fast, slik at landingen skjedde relativt kontrollert.

Heldigvis er Corrales mindre enn en gjennomsnittlig NBA-spiller. Dersom en av de gutta hadde prøvd på det samme, hadde han trolig blitt sittende fast i kurven.

Et triks? Dunken har selvfølgelig blitt en stor YouTube-favoritt. Corrales har selv ikke uttalt seg om hendelsen, og mange lurer derfor på om dette var et innøvd triks - eller bare stor improvisasjon for å unngå en stygg skade.

Mamma Donna tror mest på det siste.

- Dette er ikke noe han ville funnet på som et triks eller for å vise seg fram, han er ikke sånn, sier hun til KPNX-TV i Phoenix.

Vel, han er jo med i en oppvisningsgruppe ...

Ifølge ABC gikk pådro ikke Corrales seg noen skader på vei gjennom kurven.

- Corrales unngikk en episk katastrofe ved slamdunke seg selv, skriver Phoenix Suns i en pressemelding.

NB! På klubbens hjemmeside kan du se dunken fra en annen vinkel.

Her stuper Nick gjennom basketkurven
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling