Her svarer Samir Nasri på sjikane fra Liverpool-fans

Ordkrig midt i trafikken.


(Dagbladet): Etter første semifinalemøte i ligacupen mellom Manchester City og Liverpool i går kveld, ble Citys franskmann Samir Nasri stoppet av Liverpool-supportere i bil.

De rullet ned bilvinduet, kjørte opp på siden av bilen til Nasri, og skrålte:

- 1-0! 1-0! 1-0! Samir Nasri! 1-0! Rull ned vinduet, gutt!

Da Nasri til slutt rullet ned ruta si, fikk gutta i nabobilen anledningen til å slenge meldinger rett i fleisen på spilleren som kom til City fra Arsenal sist sommer.

- 1-0 - hva synes du om det? Hva synes du om det? Hva synes du om det? messer en av dem.

- Vrakgods! Eller? Det er tydelig at Liverpool-supporterne hadde vidt forskjellig mening om hvorvidt det var Arsenal som ville kvitte seg med Nasri - eller om det var Nasri som dro fra London-klubben.

- Ditt jævla Arsenal-vrakgods, ropte den ene.

Mens kompisen tydeligvis har fått med seg at det var Nasri som selv ville bort:

- Du skulle aldri forlatt Arsenal, du skulle blitt der. Du hadde en større sjanse til å vinne Champions League med Arsenal enn med Manchester City.

Gir gass Det er ikke like enkelt å høre alt Nasri sier, men hovedbudskapet hans høres ut til å være at det ikke er så verst å være City-spiller, heller.

- På tabelltoppen, roper Nasri.

Til dette har ikke plageåndene spesielt gode svar, utover at de skriker at de ikke tror City vil forbli på toppen av ligaen. En annen roper:

- Du er et null! Du er et null! (You're a nobody).

Nasri lar det bli siste ord i debatten, og trykker inn gassen i luksusbilen sin, som for liksom å si: «Det er mulig jeg er et null, men det er også ett null mer bak prisen på bilen min enn på bilen din».