<strong>USNOBBETE:</strong> Basketsportens største profil, LeBron James (t.h.), visste råd da det var vrient å komme seg gjennom trafikken på grunn av Miami maraton. Han pakket ryggsekken, kastet seg på sykkelen og tråkket de 40 minuttene til hjemmekampen mot Chicago Bulls. Bildet er tatt av en fan. Foto: Jack Balayla
USNOBBETE: Basketsportens største profil, LeBron James (t.h.), visste råd da det var vrient å komme seg gjennom trafikken på grunn av Miami maraton. Han pakket ryggsekken, kastet seg på sykkelen og tråkket de 40 minuttene til hjemmekampen mot Chicago Bulls. Bildet er tatt av en fan. Foto: Jack Balayla Vis mer

Her sykler LeBron James til NBA-kamp

Lot bilen stå på grunn av trafikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Miami maraton skapte store bilkøer i byen i går. NBA-stjernen LeBron James tok sykkelen fatt for å komme seg til kamp.

Gateløpet gjorde at det var ventet forsinkelser på rundt to timer i Miami-trafikken. James vurderte derfor at det ville være raskere å sykle til hallen før Miami Heats hjemmekamp mot Chicago Bulls.

Et bilde av basketballstjernen i sykkeltøy og med hjelm ble raskt lagt ut på sosiale medier.

Sykkelturen tok 40 minutter, men så ikke ut til å ha kostet «King James» mange krefter. Han noterte seg for 35 poeng da Heat vant 97-93.

- Det er ikke så vanlig, men jeg har gjort det et par ganger før. Det føltes godt, sa James om sykkelturen.

Kobe Bryant scoret også 35 poeng og hadde 14 assist da Los Angeles Lakers slo Minnesota Timberwolves. Jason Terry noterte seg for sesongbeste 34 poeng og hjalp tittelforsvarer Dallas Mavericks til 101-100-seier over Texas-rival San Antonio Spurs.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer