Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her synger Ronaldo verdens sureste kjærlighetssang

Realt selvmål av portugiseren.

TRENGER AUTOTUNE: Det spørs hva X-factor-dommer Jan Fredrik Karlsen ville sagt om Cristiano Ronaldo hadde stilt opp på audition. Den portugisiske målmaskinen imponerer ikke all verden i sin sangdebut. Foto: YouTube
TRENGER AUTOTUNE: Det spørs hva X-factor-dommer Jan Fredrik Karlsen ville sagt om Cristiano Ronaldo hadde stilt opp på audition. Den portugisiske målmaskinen imponerer ikke all verden i sin sangdebut. Foto: YouTube Vis mer

|||• Her kan du høre 25 sekunder fra Cristiano Ronaldos sangdebut (vi advarer mot for høy lyd)

(Dagbladet.no): Sladderbladene krysset fingrene da Cristiano Ronaldo fant tonen med Paris Hilton i sommer, men flørten utviklet seg aldri til noe varig forhold.

Kanskje var det fordi 24-åringen dristet seg til å synge kjærlighetsballaden «Amor Mio» - «Min elskede» på norsk - til den amerikanske hotellarvingen.

Sangen ble i hvert fall grundig radbrukket da Ronaldo tok turen innom studio for å gjøre et reklameoppdrag for en portugisisk bank.

«Cristiano Ronaldo til bunns på hitlistene etter sangdebut», fastslår den britiske tabloiden The Sun, og betegner opptredenen til verdens dyreste fotballspiller som et «massivt selvmål».

- Jeg likte det veldig godt, og gjorde mitt aller beste, siteres Ronaldo på i avisa.

I så fall er det neppe upassende å minne om det gamle ordtaket «skomaker, bli ved din lest». For selv om sangen definitivt var underholdende, har verden mer glede av Ronaldos fotballtalent enn sangtalentet.

For brusprodusenten Solo kunne likevel Ronaldo vært en perfekt arvtaker etter Olga Marie Michaelsen, som udødeliggjorde slagordet «den eneste drikken som ikke hjelper mot annet enn tørsten» da hun sang «Hurra for deg» på norske TV-skjermer på 90-tallet.

Det hører med til historien at én Real Madrid-spiller har mestret overgangen fra fotballbanen til musikken på upåklagelig vis. Smørsanger Julio Iglesias voktet i sin tid målet for klubbens juniorlag, men en skade gjorde at han byttet karriere.

Ronaldo gjør trolig lurt i å la være.

SKOMAKER, BLI VED DIN LEST: Verden har trolig mer glede av Cristiano Ronaldos fotballtalent enn av hans sangtalent. Foto:  AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
SKOMAKER, BLI VED DIN LEST: Verden har trolig mer glede av Cristiano Ronaldos fotballtalent enn av hans sangtalent. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling