Her tar Darius (7) farvel med pappa

Den drepte NFL-spilleren ble bisatt lørdag.

Kirken var ikke stor nok til å romme alle som ville ta farvel med den drepte NFL-spilleren Darrent Williams i bisettelsen lørdag.

NFL-sjefen Roger Goodell og hans lagkamerater i Denver Broncos var blant de mange som gikk forbi den åpne kisten til 24-åringen som ble skutt og drept noen timer inn i det nye året, og noen timer etter at laget mistet sluttspillplass.

Det var hjerteskjærende scener i baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth, og spillerens sjuårige sønn Darius strigråt akkurat som han gjorde under minnegudstjenesten fredag.

Sluttspillet startet lørdag, og for en uke siden håpet Williams å være i aksjon denne helgen. I stedet døde han i et kuleregn da det ble skutt mot bilen han satt i. Minst 14 skudd traff bilen, ett av dem traff forsvarsstjernen i halsen.

En time før bisettelsen var det kø rundt hele kvartalet til baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth i Texas. De 2500 plassene i kirken ble tidlig fylt.

Broncos fløy spillere og ansatte til Texas i et charterfly, men mottakeren Javon Walker var ikke med. Han var i bilen da Williams ble drept, men kom ikke fysisk til skade.

Sliter

- Javon sliter. Han er i tung sorg akkurat nå, sa Broncos-trener Mike Shanahan.

Det er ennå ikke kjent hvem som drepte Williams. Politiet vil ikke si om motivet er kjent, men det skal ha vært en krangel utenfor en nattklubb Williams var innom.

- Dette er noe jeg aldri kommer til å glemme. Darrent var ikke bare en strålende ung spiller, han var en flott fyr. Han var ikke bare likt av lagkameratene, han var elsket, sa Broncos-eier Pat Bowlen i sin minnetale.

HJERTESKJÆRENDE: Lørdag ble NFL-spilleren Darrent Williams bisatt i baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth, og spillerens sjuårige sønn Darius strigråt akkurat som han gjorde under minnegudstjenesten fredag. Williams\' kjæreste Tierria Leonard forsøker å trøste. Foto: AP
HJERTESKJÆRENDE: Lørdag ble NFL-spilleren Darrent Williams bisatt i baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth, og spillerens sjuårige sønn Darius strigråt akkurat som han gjorde under minnegudstjenesten fredag. Williams\' kjæreste Tierria Leonard forsøker å trøste. Foto: AP Vis mer

- Som en kultur og som et land er vi nødt til å begynne å respektere menneskeliv, sa forsvarskollega John Lynch i sin tale, og fikk applaus.

(NTB)

<B>SMEKKFULLT</B>: De 2500 plassene i baptistkirken ble tidlig fylt.