Her tar Darius (7) farvel med pappa

Den drepte NFL-spilleren ble bisatt lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kirken var ikke stor nok til å romme alle som ville ta farvel med den drepte NFL-spilleren Darrent Williams i bisettelsen lørdag.

NFL-sjefen Roger Goodell og hans lagkamerater i Denver Broncos var blant de mange som gikk forbi den åpne kisten til 24-åringen som ble skutt og drept noen timer inn i det nye året, og noen timer etter at laget mistet sluttspillplass.

Det var hjerteskjærende scener i baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth, og spillerens sjuårige sønn Darius strigråt akkurat som han gjorde under minnegudstjenesten fredag.

Sluttspillet startet lørdag, og for en uke siden håpet Williams å være i aksjon denne helgen. I stedet døde han i et kuleregn da det ble skutt mot bilen han satt i. Minst 14 skudd traff bilen, ett av dem traff forsvarsstjernen i halsen.

En time før bisettelsen var det kø rundt hele kvartalet til baptistkirken i Williams hjemby Fort Worth i Texas. De 2500 plassene i kirken ble tidlig fylt.

Broncos fløy spillere og ansatte til Texas i et charterfly, men mottakeren Javon Walker var ikke med. Han var i bilen da Williams ble drept, men kom ikke fysisk til skade.

Sliter

- Javon sliter. Han er i tung sorg akkurat nå, sa Broncos-trener Mike Shanahan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer