Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her tar Maradona munnen for full igjen

Hånet kritikerne med sugegester på spillerbussen.

|||• Se Maradona på spillerbussen på YouTube.

(Dagbladet.no): Diego Maradona følte ikke for å innynde seg hos journalistene da hans kjære Argentina tok seg til VM i Sør-Afrika etter 1-0-seieren mot Uruguay forrige uke.

I stedet tok han et ramsalt oppgjør med de som har kritisert ham.

- Jeg glemmer ikke ting. De som ikke trodde - håper damene unnskylder meg - dere kan suge den. Og bare fortsette å suge den, sa den argentinske landslagssjefen.

De noe uortodokse uttalelsene har gått verden rundt, og Fifa-president Sepp Blatter har bekreftet at de ikke har annet valg enn å åpne en disiplinær granskning av Maradona.

Blatter & co blidgjøres neppe av en ny video som har funnet veien til offentligheten.

I spillerbussen etter kampen ønsket Maradona åpenbart å suge videre på karamellen etter seieren. Og gjentok hovedbudskapet sitt fra pressekonferansen for de som eventuelt ikke hadde fått det med seg - gjennom å simulere oralsex gjennom vinduet.

I etterkant har Maradona beklaget suge-uttalelsene sine, men bare til sin mor og kvinner generelt.

- Jeg ber om unnskyldning til kvinner, til min mor, til kvinner fra Argentina og Uruguay, og kvinner over hele verden. Men bare til dem, ikke til andre, sa han ifølge eurosport.

Maradona risikerer fem kampers utestengelse og en bot på rundt 115 000 kroner for uttalelsene sine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling