Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her tar Messi og Kobe «selfie»-trenden til nye høyder

Se videoen.

(Dagbladet): I en selvopptatt hverdag med stadig mer fokus på å vise seg fram i sosiale medier, har også behovet for å eksponere seg flest mulig steder på kortest mulig tid, vokst frem. 

Og om det ikke holdt å bli avbildet hvor enn du gikk til alle døgnets tider, for planetens aller største stjerner, så har jammen meg de også hengt seg på den egosentriske trenden.

"Selfies"-gjengangere Idrettstjerner som Neymar, Mario Balotelli,Tiger Woods og Lindsey Vonn legger hyppig ut bilder av seg selv, og det til stor begeistrelse for deres tilhengerskare.

Aldri før har man fått følelsen av å komme tettere på sine idoler og forbilder.

- Det er narsissistisk, men hva så? Alle gjør det jo, sier Rihanna om å legge ut «selfie» av seg selv.

Til og med Darth Vader har kastet seg på bølgen.

De største stjernene av dem alle Lionel Messi er for tiden hjemme i Argentina og bearbeider en strekkskade. Han er ikke kjent for å være den som stikker seg mest fram, men i den splitter nye reklamefilmen til Turkish Airlines møter vi superstjernen i mange verdenshjørner- hvor han tar nettopp,"selfies".

Han sender de til ingen mindre enn NBAs aller største stjerne, basketspilleren Kobe Bryant.