Her tar Northug straffen for enda et tapt veddemål

- Han var ikke høy i hatten, sier fotograf og skihopper Evensen.

KONVERTERTE FRA TIL TIL RBK: Petter Northug vant både lørdag og søndag i Kuusamo, men tapte veddemålet som resulterte i at han som RBK-supporter måtte ikle seg trøya til Tromsø på vei hjem til Norge. Foto: Johan Remen Evensen
KONVERTERTE FRA TIL TIL RBK: Petter Northug vant både lørdag og søndag i Kuusamo, men tapte veddemålet som resulterte i at han som RBK-supporter måtte ikle seg trøya til Tromsø på vei hjem til Norge. Foto: Johan Remen Evensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug er glad i å gamble, men bør kanskje velge sine veddemål med litt større omhu framover.

I løpet av de siste par ukene har han nemlig tapt to på rappen: På Sjusjøen gjorde han en neshorn-manøver over målstreken, som han nektet å utdype, og mandag måtte Rosenborg-supporter Northug reise hjem fra finske Kuusamo i ei Tromsø-drakt.

Skihopper og verdensrekordholder Johan Remen Evensen påtok seg paparazzirollen på flyplassen, og foreviget en beskjemmet trønder i rød og hvit trøye - riktignok med en tykk vinterjakke over.

- Han var ikke høy i hatten, og så preget ut av å gå med Tromsø-drakt. Men jeg synes han fortjente det, sier Remen Evensen til Dagbladet.

På bloggen sin skriver skihopperen følgende:

«På vei hjem fra Kuusamo traff jeg på denne kjendisen på flyplassen og sist jeg sjekket var han fra Trøndelag og dermed skulle tro at RBK var klubben i hans hjerte! Men som dere sikkert ser har han fått på seg en Tromsø drakt av alle ting! Er det fordi at de ikke takler litt motgang i bartebyen??»

Trodde på RBK-seier Bakgrunnen for flørtingen med årets sølvvinner i Tippeligaen var et tapt veddemål med Tromsø-boer og landslagssmører Esben Tøllefsen. De to veddet om utfallet av kampen mellom TIL og RBK på Alfheim 20. november, der Northug hadde klokkertro på at Jan Jönssons gutter ville reise seg etter 3-6-tapet hjemme mot Brann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer