Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her tar regjeringen av under Northug-spurten

Budsjett fikk være budsjett ...

REGJERINGSPAUSE: Karl Eirik Schjøtt-Pedersen og Anikken Huitfeldt gikk i været da Petter Northug gikk inn til gull. Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix
REGJERINGSPAUSE: Karl Eirik Schjøtt-Pedersen og Anikken Huitfeldt gikk i været da Petter Northug gikk inn til gull. Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix Vis mer

Statsminister Jens Stoltenberg og kulturminister Anniken Huitfeldt var blant gratulantene etter Petter Northugs femmilsgull.

Stoltenberg sendte følgende hilsen til langrennskongen, som tok sitt tredje gull i Holmenkollen: «Gratulerer med nok et fantastisk løp og gull på 50-kilometeren.»

Huitfeldt gledet seg også over en ny Northug-triumf: «Gratulerer med gullet på femmila! En perfekt avslutning på mesterskapet!»

Kulturministeren sendte også en takk til resten av utøverne i VM.

«Tusen takk for de fantastiske opplevelsen dere har gitt oss under VM i Oslo. Det har vært mange magiske øyeblikk, og vi tar alle med oss minnene fra dette mesterskapet. Jeg vil også rette en stor, varm takk til arrangørene og de frivillige, og ikke minst til publikum.»

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling