Her tar Totti en selfie etter scoring i derby

Hentet fram egen telefon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lazio fikk en pangstart på derbykampen mot Roma i dag, og ledet 2-0 før det var gått en halvtime etter scoringer av Stefane Mauri og Felipe Anderson. Men evigunge Francesco Totti ville det annerledes.

38-åringen reduserte først like etter hvilen, før han utliknet på volley på bakerste stolpe snaut 20 minutter seinere. Det som kom etterpå var av det uvanlige slaget.

Totti henter fram sin egen telefon, og tar en selfie midt på banen. Det var en trener som kom løpende med telefonen til den levende legenden, etter at han ba om det selv.

- Jeg pleier ikke å ta selfies, men dette var et spesielt tilfelle, sier Totti, ifølge Gazetta Dello Sport.

Resultatet av selfien ble lagt ut på Romas Facebook-side etter kampen.

Scoring etter løp Begge scoringene til Totti kom etter løp inn på bakerste stolpe. Det første målet var av det enkle slaget, mens den andre var en fin volley.

Det endte 2-2 mellom lagene.

Selfie-fenomenet har nådd alle verdens hjørner den siste tiden, og i april i fjor poserte blant annet flere Chelsea-spillere i garderoben etter avansement i Champions League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.