Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her tar United-spilleren en «Kenneth Dokken»

Så rødt da ballen var et annet sted.

UFINT: Gabriel Obertan hevnet seg noen sekunder etter at han ble sperret av Deividas Semberas, og sparket ned CSKA-spilleren. Foto: Viasat
UFINT: Gabriel Obertan hevnet seg noen sekunder etter at han ble sperret av Deividas Semberas, og sparket ned CSKA-spilleren. Foto: Viasat Vis mer

||| (Dagbladet): Det er for lengst blitt et varemerke for Manchester United å score avgjørende mål i sluttminuttene.

Vi fikk et nytt eksempel på det tirsdag kveld, da de røde reddet uavgjort mot CSKA Moskva etter å ha ligget under 1-3 med seks minutter igjen av ordinær tid.

En av dem som bidro sterkt til stormløpet mot det russiske målet på slutten var innbytter Gabriel Obertan.

Svartnet

Franskmannen, som nesten ikke har spilt denne sesongen på grunn av en ryggskade, rakk å vise at han har et godt driv, gode dribleferdigheter og spilleforståelse.

For ikke å snakke om en aggressiv side.

Nesten tre minutter på overtid, da United nettopp hadde utliknet til 3-3, stormet Obertan på ny inn i banen fra sin venstrekant. I det han spilte fra seg ballen ble han sperret litt av Deividas Semberas.

Da gikk rullegardina ned for Obertan. Mens ballen var et annet sted sparket han ned Semberas, som deiset i bakken. Situasjonen var ikke ulik Kenneth Dokkens nedsparking av Johan Arneng - som førte til massiv fordømmelse og sju kampers utestengelse.

AMPERT: Her blir Gabriel Obertan konfrontert av Deividas Semberas etter nedsparkingen. Like etter så sistnevnte det røde kortet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
AMPERT: Her blir Gabriel Obertan konfrontert av Deividas Semberas etter nedsparkingen. Like etter så sistnevnte det røde kortet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Om Obertans spark får noe etterspill gjenstår å se, men så langt har det vært tyst fra Uefa-hold.

Kvelden endte i hvert fall på verst tenkelig måte for Semberas.

Semberas ble utvist

For det første ble han mistenkt for skuespill av Patrice Evra, som forgjeves forsøkte å hale ham på beina mens dommeren holdt en advarende pekefinger mot United-backen.

Da han til slutt reiste seg søkte han raskt en ny konfrontasjon med Obertan, som endte med at begge fikk gult kort. Og ettersom det var Semberas' andre for kvelden måtte han gå i dusjen noen minutter før de andre.

GJORDE SOM DOKKEN: Slik så det ut da Kenneth Dokken sparket ned Johan Arneng. Foto: TV 2
GJORDE SOM DOKKEN: Slik så det ut da Kenneth Dokken sparket ned Johan Arneng. Foto: TV 2 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media