Her tenner Beckham på alle pluggene

Heftig krangel med supporter. Video!

(Dagbladet.no): Det ble ikke noe hjertelig gjensyn med Amerika for David Beckham da Milan kom til Carson i California for en oppkjøringskamp søndag.

Store bannere med påskriften "Dra hjem, svindler", buing og skjellsord var noe av det som møtte 33-åringen som forrige uke var utlånt til nettopp AC Milan.

Da pausen kom, var begeret fullt for spiller nummer 23.

Se videoen øverst i saken!

Supporter arrestert
Beckham går bort til tribunene og gestikulerer kraftig mot en gruppe av Galaxy-fansen. Etter hvert kliver han opp på reklameskiltene og signaliserer til en av tilskuerne at han bør komme ned på gresset.

- Det var en supporter som sa ufine ting og som jeg syntes var over streken. Jeg ba han roe seg ned og komme ned for å ta meg i hånda. Da hoppet han inn på banen, sier Beckham om episoden i følge Daily Telegraph.

I følge samme avis var det kommentarer om Beckhams familie som skal ha fått superstjernen til å miste besinnelsen. Sikkerhetsvakter fjernet mannen og mannen skal senere ha blitt arrestert. Flere fans ga derimot uttrykk for at ansvaret lå på Beckham.

- Han kommer bort hit og utfordrer en full supporter. Han er den profesjonelle, han burde beholdt roen, sier en på videoen.

Åpner for Milan-retur
Beckham skal nå etter planen spille ut sesongen i Los Angeles, men åpner for en retur til Milano i desember. Landslagssjef Fabio Capello har gjort det klart at Beckham må spille i Europa for å være aktuell for VM-troppen til Sør Afrika.

- Beckham er utrolig, og det vil alltid være en plass for ham her, sier Milan-sjef Leonardo.

Daily Mail hevder Tottenham og Chelsea også står klar til å hente Beckham hjem fra det ufordrende oppholdet i California.

PS: Selve kampen endte 2-2 og Beckham sto for en målgivende pasning.