Her tisser rugbyspilleren på banen under kamp

Kostet klubben 85 000 kroner.

(Dagbladet): Det var i en rugbykamp mellom New Zealand Warriors og Brisbane Broncos på sistnevntes hjemmebane Suncorp Stadium at den noe uvanlige hendelsen fant sted.

Russell Packer, en rugbyspiller fra New Zealand, befant seg midt på banen like før avspark, og spilleren måtte gjøre sitt fornødne. Noe diskret valgte derfor den 23 år gamle spilleren å urinere i shortsen, før han ristet løs til slutt.

Det han på det tidspunktet ikke visste, var at kameraene til Fox Sports fanget opp hendelsen. Urineringen gikk som en farsott på Twitter, og etter kampen innrømmet spilleren hendelsen selv på det sosiale mediet.

«God seier. Man må gå når man må. Lol», skrev han, ifølge Fox Sports, i en tweet som nå er slettet. For selv om det hele kanskje virket uskyldig og morsomt i starten, utviklet det seg raskt til å bli mindre morsomt for både spilleren og klubben.

Hendelsen fant aldeles ikke i smak hos forbundet, som har ilagt klubben en bot på 15 000 australske dollar - eller omkring 85 000 kroner med dagens kurs.

Packer skjønte kanskje i ettertid at det var en dum ting å gjøre, for over to tweets la spilleren ut denne meldingen i går.

- Hei, alle sammen. Bare en kjapp unnskyldning til alle angående hendelsen i går (3. juni). Hendelsen var støtende for noen, og det er jeg lei meg for. Det var en uheldig ting som skjedde, og jeg håper denne unnskyldningen letter på sinnet deres og hjelper dere å gå videre. Det vil jeg gjøre. Takk.