Her trener Messi og Barcelona i Oslo

Superstjernen i godt humør på Bislett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Barcelona-spillerne som møter Vålerenga på lørdag landet tidligere i dag i Oslo. Barcelonas største stjerne, Lionel Messi, tok seg god til på flyplassen, selv om han var ordknapp i møtet med journalistene på stedet. Han stoppet likevel opp og skrev autografer til fansen som sto tålmodig og ventet i flere timer.

DEN STORE STJERNA: Alle fotografene ville ha en bit av Lionel Messi. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
DEN STORE STJERNA: Alle fotografene ville ha en bit av Lionel Messi. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer

I kveld holdt det spanske storlaget en lukket trening som først var åpen for pressen i et kvarter. Spillerne kom kjørende inn på Bislett i lagbussen like før klokken 19.00. Messi stod og lo og spøkte med landsmann Javier Macherano, før han gjorde det samme med José Pinto.

PÅ PLASS: Lionel Messi smilte og koste seg på Bislett Stadion i kveld. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
PÅ PLASS: Lionel Messi smilte og koste seg på Bislett Stadion i kveld. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer

Etterpå stod superstjernen litt for seg selv ved siden av sine lagkamerater da de stod i en sirkel for å minne de døde etter togulykken i Spania. Messi var godt synlig for fotografene som var til stede. Den lille teknikeren varmet så rolig opp ved å løpe rolig frem og tilbake på den grønne matta.

Lekte seg Etter noen minutter med oppvarming fikk spillerne leke seg med ballen som hele tiden skulle være i lufta. De som ikke klarte å holde den i lufta ble straffet med fire armhevinger, før de avsluttet med å løpe sikksakk mellom noen poster på banen. Messi hadde god kontroll på kula, og ble aldri straffet.

FULL KONTROLL: Spilelrne ble straffet dersom ballen traff bakken. Det gjorde den aldri da Messi hadde kula i beina. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
FULL KONTROLL: Spilelrne ble straffet dersom ballen traff bakken. Det gjorde den aldri da Messi hadde kula i beina. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer

I morgen skal laget ha en åpen trening klokken 10.00 på Ullevaal Stadion. Treningen er åpen for publikum, men det må fremvises gyldig billett til lørdagens kamp mot Vålerenga får å få adgang. Det er kun 1500 plasser tilgjengelig til treningen, og første mann til mølla gjelder.

Fire treningsøkter Katalanerne skal også ha en lukket trening på Bislett senere på dagen. På kampdagen gjør de unna en formiddagsøkt på Bislett før kampen seinere på kvelden.

GOD STEMNING: Lionel Messi med landsmann Javier Mascherano (t.v). De to spøkte og lo før treningsøkta. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
GOD STEMNING: Lionel Messi med landsmann Javier Mascherano (t.v). De to spøkte og lo før treningsøkta. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer

Barcelona skal være i Oslo i tre dager. Laget reiser sannsynligvis til Polen like etter VIF-kampen for å spille mot Legia Gdansk. I møtet med Bayern München i går stilte Barcelona med Lionel Messi fra start, men han ble byttet ut i pausen. I den andre omgangen kom det ut en ny ellever hvor de fleste til daglig spiller på b-laget.

Dette er troppen som er i Oslo:

José Pinto, Oier, Martin Montoya, Marc Bartra, Javier Mascherano, Adriano, Alex Song, Sergi Roberto, Jonathan Dos Santos, Lionel Messi, Cristian Tello, Ilie Sanchez, Sergi Gómez, Carles Planas, Joan Román, Dani Nieto, Jordi Quintillà, Sergi Samper, Edgar Ilie, Patric, Jean Marie Dongou, Javier Espinosa Kiko Femenía.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer