Her trener Messi og Barcelona i Oslo

Superstjernen i godt humør på Bislett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Barcelona-spillerne som møter Vålerenga på lørdag landet tidligere i dag i Oslo. Barcelonas største stjerne, Lionel Messi, tok seg god til på flyplassen, selv om han var ordknapp i møtet med journalistene på stedet. Han stoppet likevel opp og skrev autografer til fansen som sto tålmodig og ventet i flere timer.

I kveld holdt det spanske storlaget en lukket trening som først var åpen for pressen i et kvarter. Spillerne kom kjørende inn på Bislett i lagbussen like før klokken 19.00. Messi stod og lo og spøkte med landsmann Javier Macherano, før han gjorde det samme med José Pinto.

Etterpå stod superstjernen litt for seg selv ved siden av sine lagkamerater da de stod i en sirkel for å minne de døde etter togulykken i Spania. Messi var godt synlig for fotografene som var til stede. Den lille teknikeren varmet så rolig opp ved å løpe rolig frem og tilbake på den grønne matta.

Lekte seg Etter noen minutter med oppvarming fikk spillerne leke seg med ballen som hele tiden skulle være i lufta. De som ikke klarte å holde den i lufta ble straffet med fire armhevinger, før de avsluttet med å løpe sikksakk mellom noen poster på banen. Messi hadde god kontroll på kula, og ble aldri straffet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer