TILBAKE I AKSJON: Fernando Torres er tilbake i trening og ventes å bli 100 prosent til VM-åpningen. Den hodeløse spilleren er tidligere Liverpool-kollega Alvaro Arbeloa. Foto: REUTERS
TILBAKE I AKSJON: Fernando Torres er tilbake i trening og ventes å bli 100 prosent til VM-åpningen. Den hodeløse spilleren er tidligere Liverpool-kollega Alvaro Arbeloa. Foto: REUTERSVis mer

Her trener Torres endelig igjen

Mens Essien mister VM.

||| Spanias stjernespiss Fernando Torres trente for første gang med VM-troppen torsdag. Torres har ikke spilt siden april på grunn av en kneoperasjon.

Han så ikke ut til å ha noen problemer under torsdagens treningsøkt like utenfor Madrid, men ga seg litt tidligere enn lagkameratene.

- Det er flott å ha Fernando tilbake i trening sammen med oss. Han er en viktig spiller for oss, sa Barcelona-stopper Gerard Pique.

Den spanske troppen skal møte Saudi-Arabia i Innsbruck lørdag. Laget blir i Østerrike for å trene før avreise til VM 3. juni.

Spanjolene vant EM for to år siden og regnes blant de største favorittene i VM-sluttspillet i Sør-Afrika. I gruppespillet skal Spania møte Honduras, Sveits og Chile.

Honduras-spissen David Suazo tror laget kan ta en sensasjonell seier mot Spania.

- Spania er helt klart det beste laget i verden, men det ville vært en løgn å si at vi ikke kan slå dem. Alt kan skje, sier Suazo til det østerrikske nyhetsbyrået APA.

Landslagssjef Reinaldo Rueda tror også at Honduras kan overraske i VM.

- Vi har ikke noe press på oss, og det kan være en fordel. Folk der hjemme tror på laget vårt, og vi ønsker å vise oss den tilliten verdig, sier landslagssjef Reinaldo Rueda.

NB: Det ghanesiske fotballforbundet melder i ettermiddag at midtbanestjernen Michael Essien definitivt ikke rekker VM-sluttspillet på grunn kneskaden som har holdt ham utenfor fotballbanen i lang tid.

(NTB)

SAMMEN IGJEN: Xabi Alonso ogFernando Torres tar en pust i bakken under dagens økt. Torres gjennomførte økten uten problemer. Foto: REUTERS
SAMMEN IGJEN: Xabi Alonso ogFernando Torres tar en pust i bakken under dagens økt. Torres gjennomførte økten uten problemer. Foto: REUTERS Vis mer