Her trener Zucca ute i friluft, forbannet på Olympiatoppen

Men nå er konflikten løst, sier OLT.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I formiddag trente ishockeyspillerne Mats Zuccarello Aasen, Alexander Bonsaksen og Morten Ask for seg selv på Frogner Stadion i sentrum av Oslo.

I skiftende vær hoppet de opp og ned tribunene på den offentlige stadion i protest mot at de ikke lenger fikk fri tilgang til treningssenteret på Olympiatoppen.

Ishockeyspillerne følte seg uønsket på toppidrettssenteret etter at de har oppfattet at de har mistet lagstipendet fra Olympiatoppen som gjør at de kan bruke fasilitetene på Sognsvann på lik linje med andre toppidrettsutøvere i Norge.

- Håpløst For de tre hockeygutta er det ikke pengene, rundt 250 kroner måneden, det handler om, men prinsippet. De mener signalene dette sender ut er skadelig for norsk hockeys utvikling.

- Det er håpløst. Hvordan skal vi tro på rekruttering til norsk ishockey med en slik behandling. Det er ikke oss selv vi tenker på. Men fremtiden til hockeyen. Alle talenter bør ønskes velkommen, sa Mats Zucarello Aasen til Dagbladet etter treningsøkta i dag.

- Det virker helt kokos det som skjer på Olympiatoppen nå. Vi føler at vi blir pissa på rett i trynet, fortsatte han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.