Her trommer kombinertgutta for fattige barn og unge på flukt

Se videoen Moan laget på eget initiativ.

(Dagbladet): Magnus Moan ønsket å gjøre et stunt med resten av kombinertgutta under oppholdet i Østerrike, og fikk med seg resten av laget til å tromme for flyktningehjelpen.

Hele opptrinnet kan du se i videoen over.

- Det var et samarbeid med de andre gutta på laget. Jeg ble faktisk ringt opp senere fra Flyktningehjelpen hvor de spurte om jeg kunne gjøre et stunt, men da var det allerede spilt inn. Det var litt tilfeldig, sier Moan til Dagbladet og flirer.

Fin mulighet Magnus Moan syns det var en fin mulighet til å få med gutta på noe slik. Hvis det støtter hjelpearbeid å bruke litt tid på rytmisk melodi, så gjør han gjerne det.

- Vi har en god levestandard i Norge, så at vi skal sette oss ned og gjøre dette skulle bare mangle. Hvis det støtter hjelpearbeid å bruke litt tid på rytmisk melodi, så gjør vi det. Guttene stilte opp villig, sier Moan.

- Hvorfor trommer?

- Fordi det er flyktningehjelpens budskap. De trommer for barn og unge. Det er deres motto og budskap, sier Moan.

Videoen ble spilt inn hvor kombinertgutta holder til i Østerrike.

- Det er i samme rom hvor vi spiser frokost, lunsj og middag. Vi gutta hadde snakket om det på forhånd, sier Moan.

Trommekampanje Flyktningehjelpen har i disse dager en trommekampanje hvor de oppfordrer folk til å sende inn videoer av folk som trommer i en eller annen form.

Barn over hele landet er nå i gang med å tromme sammen for barn på flukt. I uka frem mot Artistgallaen på TV2 17. desember oppfordres alle til å tromme sammen- og laste opp sine bidrag for barn som er på flukt.