HELT: Først forærerte Thiago Silva Chelsea et tilsynelatende avgjørende straffespark. Så reddet han både seg selv og klubben. Foto: AP Photo/Matt Dunham
HELT: Først forærerte Thiago Silva Chelsea et tilsynelatende avgjørende straffespark. Så reddet han både seg selv og klubben. Foto: AP Photo/Matt DunhamVis mer

Her tror Silva at han har ødelagt for laget. Men så blir helvetet plutselig til himmel

PSG slo ut Chelsea til tross for utvist Zlatan.

• Chelsea - PSG 2-2 (e.e.o), 3-3 sammenlagt

(Dagbladet): PSG er videre til kvartfinalen i Champions League på bortemålsregelen etter 2-2 på Stamford Bridge og 3-3 sammenlagt.

Thiago Silva så ut til å bli synderen da han handset og forærte straffesparket som Eden Hazard eksperte i mål i første ekstraomgang.

Men den brasilianske midstopperen gjorde som sin brasilianske stopperkollega, David Luiz, og stanget inn et hjørnespark på Stamford Bridge. Det skjedde da kampuret viste 114 minutter.

Chelsea, som spilte med én mann mer i 89 minutter grunnet utvisningen til Zlatan Ibrahimovic, klarte aldri å slå tilbake til hjemmefansens store fortvilelse.

Beklaget til Chelsea Dermed slapp både Silva og Zlatan å bli utpekt som syndebukker. Dermed kunne de og resten av PSG-spillerne juble for avansement i Champions League.

- Det er fantastisk for alle i klubben og byen vår. Vi gjorde en stor kamp, og det var godt å score, sier Luiz ifølge BBC.

- Jeg sa at jeg ikke skulle feire hvis jeg scoret, men jeg klarte ikke å kontrollere følelsene mine. Jeg vil takke Chelsea for alt og beklage for at jeg jublet så mye, sier den tidligere Chelsea-spilleren.

Røde Zlatan Chelsea hadde et brukbart utgangspunkt med 1-1 fra kampen i Paris - men også PSG hadde selvtillit etter en god kamp og flere sjanser til å stikke av med seieren sist.

PSG fikk en tung kveld da Zlatan Ibrahimovic fikk direkte rødt kort etter 31 minutter. Zlatan taklet Oscar - men  dommeravgjørelsen om å vise det røde kortet ble slaktet av fotballekspertene.

Men Paris-laget yppet seg etter utvisningen.

Edinson Cavani hadde en kjempesjanse i annen omgang da han plutselig kom alene med Chelsea-keeper Thibaut Courtois - men PSG-spissen kom for skrått på mål og sendte ballen i stolpen og ut.

Chelsea slet med å skape de helt store sjansene og det virket som om hjemmelaget var fornøyd med 0-0.

Cahill traff, men Luiz svarte Etter 80 minutter var Gary Cahill nødeløs etter en corner. Chelsea lempet ballen inn i feltet og PSG klarte ikke få ballen unna. På utrolig vis havnet ballen til slutt hos en umarkert Cahill som banket inn 1-0 fra ti meter.

Men fem minutter senere slo Cahills tidligere stopperkollega, David Luiz, knallhardt tilbake. Brasilianeren stanget kontant inn utligningen foran sine forhenværende hjemmefans og sørget for ekstraomganger.

Iskald Hazard Få minutter ut i 1. omgang mente dommeren at Thiago Silva handset. Dermed fikk Chelsea et straffespark som Eden Hazard iskaldt satte i mål.

JUBEL: Så glad ble Thiago Silva da han ble matchvinner. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
JUBEL: Så glad ble Thiago Silva da han ble matchvinner. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer

Belgieren var avventende og kald da han lurte PSGs italienske keeper Salvatore Sirigu til å gjøre det første fremstøtet i det psykologiske spillet. Dermed kunne Hazard trille ballen enkelt i nettet.

Men Silva gjorde som sin brasilianske stopperkollega, David Luiz, og stanget inn et hjørnespark på Stamford Bridge like før slutt. Det skjedde da kampuret viste 114 minutter.

På de seks gjenværende minuttene utrettet Chelsea heller lite. Mourinhos menn klarte aldri å slå tilbake. Dermed er Chelseas Champions League-eventyr over for denne gang, mens PSG er klar for kvartfinale.