Her truer hun med å stappe ballen ned i dommerens hals

Etterpå nektet Serena å si unnskyld.

FRESTE MOT LINJEDOMMEREN: Her må Serena Williams stå skolerett foran turneringsdommer Brian Earley, etter å truet med å dytte tennisballen ned i halsen på linjedommeren helt til venstre. Williams fikk poengstraff for usportslig oppførsel og tapte semifinalen mot belgiske Kim Clijsters. Foto: EPA/ANDREW GOMBERT
FRESTE MOT LINJEDOMMEREN: Her må Serena Williams stå skolerett foran turneringsdommer Brian Earley, etter å truet med å dytte tennisballen ned i halsen på linjedommeren helt til venstre. Williams fikk poengstraff for usportslig oppførsel og tapte semifinalen mot belgiske Kim Clijsters. Foto: EPA/ANDREW GOMBERT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): John McEnroe er viden kjent som tennissportens bad boy, men amerikaneren begrenset som regel utbruddene sine til utskjellinger og fornærmelser mot dommeren.

Nå har tennisen også fått sin bad woman. Men Serena Williams tok det hele ett hakk lenger enn McEnroe da hun lørdag røk ut av US Open i semifinalen mot belgiske Kim Clijsters.

Stillingen var 6-4, 6-5 og 30-15 i favør Clijsters da en linjedommer mente den amerikanske jenta hadde gjort seg skyldig i en såkalt fotfeil, og dermed gitt Clijsters matchball.

- Sa aldri jeg skulle drepe deg

Da gikk rullegardina ned for Williams. Og ble der.

- Jeg sverger til Gud, jeg kommer til å ta denne ballen og stappe den ned i halsen din, hører du? Jeg sverger til Gud, skal ha vært en av beskjedene Williams ga linjedommeren, ifølge Sky News.

Linjedommeren «sladret» til sin overordnede, som igjen hentet turneringsdommer Brian Earley ned på banen. Der ble de stående og diskutere, hvor Williams åpenbart ble konfrontert med at hun også truet med å ta livet av vedkommende dommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer