Her vender United-spillerne ryggen til Terry

I kveld må de stå sammen om Frankrike skal slås.

RØDT OG BLÅTT HJØRNE: Chelsea-kaptein John Terry (i blå ring) står i den ene klikken. I den andre har United-spillerne Wayne Rooney, Ashley Young, Danny Wellbeck og Phil Jones samlet seg med blant andre tidligere United-spiller Gary Neville. Foto: Lars Hojem Kvam
RØDT OG BLÅTT HJØRNE: Chelsea-kaptein John Terry (i blå ring) står i den ene klikken. I den andre har United-spillerne Wayne Rooney, Ashley Young, Danny Wellbeck og Phil Jones samlet seg med blant andre tidligere United-spiller Gary Neville. Foto: Lars Hojem Kvam Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DONETSK (Dagbladet): Klokka 17.00 i går begynte treningen i Donetsk. Dagbladet var til stede da de engelske spillerne begynte på sine siste forberedelser før EM-åpningen.

Turbulente måneder, kontroversielle uker og intense dager er endelig over når England møter tungvektskollega Frankrike på Donbass Arena klokka 18.00 i kveld.

Holdt igjen av Neville Englands to Chelsea-spillere Ashley Cole og John Terry var de første som kom ut på Sjakthar Donetsk sitt intime hjemmeanlegg i går ettermiddag. Duoen tok med seg en ball, og begynte å trikse.

Da kom deres tidligere landslagskollega Gary Neville —  som nå er en av Hodgsons hjelpere i trenergruppa — bryskt bort. - Ikke gå inn på banen ennå. Vent på resten, sa eks-United-backen, hvorpå Terry og Cole måtte labbe tilbake, og stille seg lydig opp utenfor sidelinja.

To grupper Årsaken til at de fikk tilbakekallelsen, er at hvert lag disponerer banen i 60 minutter dagen før kamp. Neville var åpenbart redd for at nedtellingen ville begynne før alle spillerne var på plass.

Deretter kom de andre stjernene ut, en etter en. Det dannet seg raskt to grupper ved sidelinja. Det er ikke så rart: Når 23 mannfolk venter på å få gå inn til fotballtrening, skal det godt gjøres at alle står og pludrer i samme ring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer