Her venter spillerne på Lyn-dommen

Litt etter kl. 14 får de vite om klubben er konkurs.

KORT TID IGJEN: Spillerene samlet til lunsj og infomøte Foto: ARNT E. FOLVIK
KORT TID IGJEN: Spillerene samlet til lunsj og infomøte Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||ULLEVAAL (Dagbladet.no): Kl 12 i dag gikk Lyn-styret i møter for å finne ut om klubben skal til skifteretten, eller om det er økonomi til videre drift - i hvert fall ut tippeligasesongen .

Nå har Lyn-trenerne og -spillerne kommet seg ned fra treningsfeltet på Kringsjå og til klubbkontorene på Ullevaal stadion. Stemningen er meget spent før Lyn-styret kommer med sin beslutning.

- Det er veldig rart å gå fra trening uten å vite noe. Plutselig kan det være slutt, jeg er fortsatt ikke sikker på at dette løser seg, selv om vi får 1,6 millioner forskuttert fra Norsk Toppfotball, sier Lyn-trener Gunnar Halle til Dagbladet.Han tar meldingene fra i går kveld om at penger er samlet inn til en ny måned med drift med en stor klype salt.

- Så vidt jeg veit var det i går langt, langt igjen til en løsning for å redde klubben på kort sikt ut sesongen, sier Halle.Får beskjed etter 14 Mads Dahm er oppvokst i klubben Lyn og er en av spillerne som venter i spenning. Han og gruppa har fått beskjed om at de kan vente seg en beskjed fra Lyn-styret mellom 14 og 14.30.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer