- Her vil jeg bli

SKIEN (Dagbladet): For Christian Flindt Bjerg er det deilig å være dansk i Norge. Kant-spilleren punkterte kampen mot Viking og fortalte at det er i Odd Grenland han vil være.

1-0 Wiig (21),

2-0 Flindt Bjerg (75)

BB: Christian Flindt Bjerg

Og trener Arne Sandstø håper at dansken blir i Skien.

- Christian er en spiller jeg vil ha med videre. Allerede i fjor sommer ga jeg beskjed til klubbledelsen at de måtte prøve å skrive ny kontrakt med ham. Det har de dessverre ikke klart, sier Sandstø til Dagbladet.

Flindt Bjerg sier sier selv at han ønsker å bli, og regner med at kontraktsforhandlingene løser seg utover sommeren. Kontrakten går ut i oktober.

Elsker stadion

- Foreløpig har vi bare hatt en kort samtale. Så lenge jeg kan spille fotball, vil jeg leve av den. Og i år er det fantastisk morsomt med Odd. Jeg elsker å gå ut på stadion her annenhver søndag, forteller dansken. At treneren vil ha ham med videre, er søt musikk i ørene på spilleren som har vært variabel i prestasjonene, og vært inn og ut av laget de siste to sesongene. Men i år har det løsnet skikkelig for 28-åringen.

- Jeg har endelig jobbet meg til fast tillit på laget, sier Flindt Bjerg. Og i går spilte han strålende på kanten mot Viking. Flindt Bjerg satte inn 2- 0 etter et nydelig soloraid, der han la bak seg to Viking-spillere, fintet den tredje og banket kula ned til høyre for keeper Bo Andersen.

Årets beste

- Denne kampen er det beste vi har prestert i år. Førsteomgangen var helt utrolig. Vi var klart bedre enn Viking. Synd at kampen ikke gikk på TV. De som setter opp kampene, skjønner ikke hvem som bør vises, sier målscoreren med et glis til Dagbladet.

En annen Bosman-spiller, som treneren håper skriver ny Odd-kontrakt, er Morten Fevang. Han spilte også en meget god kamp mot laget som kan bli hans neste arbeidsgiver. Men også Fevang er interessert i å bli i Skien.

- Nå føler jeg at vi har ting på gang her. Vi har funnet flyten, så jeg blir gjerne her, sier han. Odd Grenland hadde helt riktig flyten i går. De spilte med høyt tempo og stor presisjon. Sånt blir det god fotball av. Martin Wiig ordnet 1- 0 etter nydelig forarbeid av Espen Hoff. Flindt Bjergs soloraid er allerede beskrevet, men også Edwin Van Ankeren, Bent Inge Johnsen og Ronny Deila var gode.

DANSK DYNAMITT: Christian Flindt Bjerg elsker å gå ut på stadion i Skien. I går scoret han Odds andre mål mot sine gamle lagkamerater i Viking.