Her viser Barton hva han mener om Torres

Greide ikke å holde seg i skinnet denne gangen heller.

YOU WANKER: Håndbevegelsene fra Joey Barton mot Fernando Torres var knapt til å ta feil av. Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
YOU WANKER: Håndbevegelsene fra Joey Barton mot Fernando Torres var knapt til å ta feil av. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

(Dagbladet): Joey Barton har nettopp returnert for Newcastle etter den tre kampers lange karantenen han fikk for å ha slått Morten Gamst Pedersen.

Men det tok ikke lang tid før 28-åringen var frampå med rampestrekene sine igjen.

I lørdagens 3-1-seier mot Liverpool ble han fanget opp av kameraene da han gjorde noen heller tvilsomme gester mot Fernando Torres, og ifølge Daily Telegraph risikerer han ny straff fra FA.

- Hvis det finnes videobevis på at han har brutt reglene er det en mulighet for at det iverksettes en etterforskning, sier en FA-talsmann til avisa.

Barton tegnet seg også på scoringslista på lørdag, da han styrte inn 2-1-målet 10 minutter før slutt. Men igjen greier han altså å komme i søkelyset for noe negativt - slik han har gjort gjennom det meste av karrieren.

USKIKKELIG GUTT: Joey Barton sørger for at Fernando Torres får med seg gesten.  Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
USKIKKELIG GUTT: Joey Barton sørger for at Fernando Torres får med seg gesten. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

Tidligere denne sesongen måtte han forklare seg om det som så ut som en nazihilsen etter en scoring mot Aston Villa, en gest han avdramatiserte som en måte å si at «barten skal bort».

Så kom det umotiverte slaget i magen på Morten Gamst Pedersen - som han i etterkant ringte nordmannen og beklaget.

Etterpå snakket han åpent og ærlig om vanskelighetene med å kontrollere seg.

- Fotballspillere er rollemodeller, og det har jeg alltid vært klar over. Men jeg er ikke engang en rollemodell for meg selv. Drikking var et stort problem for meg. Det var en av grunnene til at jeg endte i fengsel, og jeg ser ting klarere nå som jeg har kuttet det ut, sa han.

Foto: LINDSEY PARNABY
Foto: LINDSEY PARNABY Vis mer